Ванкувер2022 🇺🇦
-
Сдавал IELTS тут недавно, думая, что хорошо знаю язык. Понимаю, что нерелевантно по отношению к CELPIP, но, что понял: очень важно знать структуру ответа, что в говорении, что в письме. Как понимаю, это в обоих тестах важно; у меня получилось, что я не готовился вообще, и сдал норм Позже запросил фидбэк от того, кто принимал у меня говорение, и мне сказали, что и использовал много сложных конструкций, которые можно было бы и не использовать, за это тоже снизили баллы
-
Автору: підготуватись до самого тесту, можливо, і не вийде, але можна бути готовим до швидкості на listening, до того що це будуть завдання без перерви, до того скільки їх буде і в якому форматі. Знання формату допоможе швидше реагувати на завдання, де потрібно, і зробити менше помилок, ніж якщо взагалі не бути знайомим з форматом. Але, звичайно, саму англійську треба вчити, бо на спікінгу, наприклад, в вас буде 30-90 секунд на підготовку. Без знання мови нічого толком і не скажеш.
-
Яка у вас надихаюча історія. Мені треба пройти абсолютно такий же шлях. Напишіть, будь-ласка, який у вас рівень був приблизний перед підготовкою і як саме ви готувалися. Дякую! Дуже за вас рада❤️
-
А ви брали матеріали з сайту CELPIP?
-
Класс! Все своєю працею. Дуже надихає
-
А мне вот интересно, на сколько баллов native speakers сдадут хоть CELPIP, хоть IELTS 🤣🤣🤣
-
Готувалась по книжкам Mad English TV і також по його відео. Читала відгуки людей на форумах. Дивилась по яким темам я відстаю. Завела собі ворд документ, куди записувала потрібні фрази, лексику, модальні дієслова. Щодня відкривала і вчила, додавала нові слова. Щодня проходила пробні тести селпіпа. Читала по 3-4 статті в день на Економісті, новини CBC, CNN, дивилась новини CNN щодня.
-
Воно того було варте! Я навіть не можу уявити, яка радість була, коли ви побачили ті бали у тесті 😍 Мене зараз очікує те саме, зараз обираю матеріали для підготовки. Які ви використовували ресурси, і які з них на ваш погляд допомогли найбільше?