Ванкувер2022 🇺🇦
-
Доброго вечора,може хтось знає як можна записатися на медогляд без картки MSP(потрібно вказати health number,а в мене його немає)?
-
Дякую! Але я ледве з глузду не зсунулась, так важко було готуватись і проходити тест. Хоча, рівень в мене був і так досить високий. За 2 місяці англійську не вивчиш, це постійний процес протягом років. Але я підтягнула, наприклад, лексику по різним темам, 3 типи умовних часів, всякі рідкісні часи типу Future Perfect Continuous. Після тесту через стрес почалось безсоння на майже 3 тижні. Ну, а зараз вже очікую на піар.
-
Все буде! Бали ще опустяться, в вас високий бал, це не 470 все ж. Думаю якраз в наступну вибірку попадете. Мені цей піар дався надзвичайно важкою працею. Плюс повезло пройти до появи category-based draws. Я пройшла в червні з 494. В липні мені виповнилось 35 і зняли би 6 балів за вік. Тому, прям повезло
-
Я думаю ви теж пустите скупу сльозу, коли пройдете. Стільки стресу, просто капец
-
Завидую вам белой завистью. Мне последний год постоянно не везло - я добирал баллы, а проходной балл повышался одновременно с этим. По состоянию на сегодня я добил до 511 баллов, но в последнюю общую выборку на 500 баллов не успел - макс результаты CELPIP пришли через день после выборки. На момент выборки было 495 баллов. Ни разу не удивлюсь, если следующая выборка окажется каких-нибудь 513 баллов :)
-
І що, на ваш погляд, допомогло найбільше?