Український Монреаль
-
Стосовно пермітів хз. Стосовно прав я якось дуже не впевненний що професійні(навіть юс) міняють
-
Краще звернутись в saaq і спитати
-
Я коли подавала, вибір був тільки на школу. Потім, прийшло 2 запрошення в Лонгей: школа на вулиці Бураса і університет Шербрук (Лонгей). Школа вчить довше, а в універі 4 курси по 11 тижнів. Дуже інтенсивно. Одну групу з курсу 4, перевели на онлайн, а нас лишили в кампусі. Мені краще кампус, онлайн мені не зрозуміло ніфіга.
-
Музичний простір @voice_studio_sing запрошує на заняття музики O N L I N E:🌍 Вокал🎤, Фортепіано🎹, Гітара🎸 — що оберете ви? ⚡️Дайте своїй мрії шанс початися вже сьогодні!⚡️ 📩 Напишіть у дірект @voice_studio_sing і отримайте перший урок зі знижкою -70%!
-
saaq.gouv.qc.ca/en/drivers-licences/cancelling-drivers-licence зліва меню, пошукайте там.
-
я чекала 3 місяці на фул-тайм, а на парт-тайм вже більше року відповіді нема) зараз почала 4 рівень, останній.
-
так, я подавалась у грудні 2023, з квітня 2024 почала вчитись
-
Є але то було майже півтора роки тому)
-
Я на парт-таймі,але там терміни очікування рік+
-
Записуєтеся на фултайм, так швидше приходить запрошення 😉 тоді, коли вже знатиме те школу, при подачі заяви, зазначите парт тайм і будете навчатися пари тайм… складніше навпаки, якщо подалися на парт тайм, то на фул тайм перевестися можна не одразу…