Український Монреаль
-
Необходим ассистент-переводчик (Ж) (Китайский) Для наладки процессов и поиска информации в Китае необходим ассистент-переводчик. С чем мне нужна помощь: 1. Поиск информации в китайском вебе по моим запросам. 2. Переписка с поставщиками цифровых материалов (wechat & tg). 3. На основе знания китайского языка помогать с разъяснением тех или иных процессов, описанных на китайском языке. Связь со мной только по ТГ, график свободный. Требования: Только с Украины. Частый онлайн. Наличие пк/ноута для быстрого поиска информации. Оплата сдельная. За более детальной информацией пишите в ЛС: @zaecvlk
-
Гороскоп циганки на 16.02: ♈ Овен - ваш бюджет — це теорія, яка не працює на практиці ♉ Телець - ви не інтроверт, просто у вас обмежений ліміт спілкування на день ♊ Близнюки - ваші плани на майбутнє стабільні — стабільно змінюються щодня ♋ Рак - у стосунках головне — підтримка, тому підтримуєте дистанцію ♌ Лев - ваш робочий графік: п’ять днів виживання заради двох днів відновлення ♍ Діва - ви професійний вирішував проблем, яких би не було, якби не ви самі ♎ Терези - продуктивність – це міф, створений людьми, які вміють рано вставати ♏ Скорпіон - якщо любити себе, то день самозакоханих буде щодня ♐ Стрілець - плани на неділю: не виходити за межі зони комфорту ♑ Козеріжка - вас не влаштовує ВСЕ, але скаржитися - це ваша улюблена справа ♒ Водолій - важкий період життя – це коли вам кажуть «тримайся», а ви не знаєте за що ♓ Риби - колишні – це люди, які навчили вас більше, ніж будь-які книги з психології.
-
Необходим ассистент-переводчик (Ж) (Китайский) Для наладки процессов и поиска информации в Китае необходим ассистент-переводчик. С чем мне нужна помощь: 1. Поиск информации в китайском вебе по моим запросам. 2. Переписка с поставщиками цифровых материалов (wechat & tg). 3. На основе знания китайского языка помогать с разъяснением тех или иных процессов, описанных на китайском языке. Связь со мной только по ТГ, график свободный. Требования: Только с Украины. Частый онлайн. Наличие пк/ноута для быстрого поиска информации. Оплата сдельная. За более детальной информацией пишите в ЛС: @zaecvlk
-
Абсолютна девальвація🤣
-
Всім привіт! Я знову відкриваю запис для нових клієнтів тому що зміняю місце роботи. Тепер я буду в районі st Henri . Нова студія з маленьким песиком і смачним кофе🤍 інста : @montreal_hair_ana При першому візиті укладка безкоштовна 🤍 Чекаю вас у мене 🤍🤍🤍
-
Раджу запитати в чаті Бердянську
-
-
🔥 ГОРЯЧИЙ РОЗЫГРЫШ USDT! 🔥 🎁 Получи USDT от 1$ до 500$! Успей активировать эксклюзивные промокоды для участников чатов: ✨ ПРОМОКОДЫ: NEWYEAR2025 • USDTGV • TRUMP2025 USDTSOCIETY • BTCNET 🚀 Как получить? 1️⃣ Перейди в бота → @appston_bot 2️⃣ Введи любой код из списка выше! 3️⃣ Забери свой USDT — вывод мгновенно! ⏰ УСПЕЙ ПЕРВЫМ! Осталось всего 1000 ваучеров! ⚠️ Не откладывай! Предложение действует только до конца недели или пока не закончатся призы! 👉 Переходи в бота и забирай награду: @appston_bot
-
Скоро i тут буде Трамп,хоч i лайт-версiя