Український Монреаль
-
Погоджусь До речi, наскiльки потенцiйне обрання Майка Карнi на посаду лiдера лiбералiв може пiдсилити ïх позицiï?
-
Вітаю всіх Шукаю підсилення в районі Лонгей може хтось щось знає чи чув буду вдячний бережіть себе
-
Пробачте підселення
-
Знайшла в сусідній групі
-
Добрий день! Хтось розуміє, шо це таке?👇👇 Привіт. Хочу дізнатися, чи потрібна комусь робота на неповний чи повний робочий день. Усім, кого цікавить ранкова зміна з 9:00 до 11:30 або денна зміна з 13:30 до 16:00 та нічна зміна з 19:00 до 21:30 Вакансії: Помічник із введення даних та нарахування заробітної плати Вакансія: 5 штатних працівників / потрібні 8 сумісників ■ Початкова шкала заробітної плати: Понеділок - п'ятниця $27,17 - $34,14 за годину Субота-неділя (х1,5) Свята (x2) Мінімальний вік 22 роки Без обмежень на навчання, без комісії агентства (без плати за навчання) Досвід не потрібен (Повне навчання надається) Вимоги: базова англійська ■ Примітка: молоді мами, няні, няні, доглядальниці, доглядальниці за дітьми, домогосподарки, вчителі, медсестри також можуть подати заявку! Якщо ви зацікавлені, будь ласка, напишіть мені своє ім'я та номер 🇺🇦🇺🇸
-
🔥 ГОРЯЧИЙ РОЗЫГРЫШ USDT! 🔥 🎁 Получи USDT от 1$ до 500$! Успей активировать эксклюзивные промокоды для участников чатов: ✨ ПРОМОКОДЫ: NEWYEAR2025 • USDTGV • TRUMP2025 USDTSOCIETY • BTCNET 🚀 Как получить? 1️⃣ Перейди в бота → @appston_bot 2️⃣ Введи любой код из списка выше! 3️⃣ Забери свой USDT — вывод мгновенно! ⏰ УСПЕЙ ПЕРВЫМ! Осталось всего 1000 ваучеров! ⚠️ Не откладывай! Предложение действует только до конца недели или пока не закончатся призы! 👉 Переходи в бота и забирай награду: @appston_bot
-
Видалю тоді.
-
мінус 10 рочків))
-
Вже не створите
-
Сом ; )
-
Привіт усім куплю Українськи сім-картки писати в лс)