Український Монреаль
-
Ні, франкофони вже давнеча. Я вам кажу, що програми були ще складніше. В залежності від провінції. Тут було більш легше потрапити, років 10-15 тому
-
Умови програм були нижчі. Були програми для англофонів і нікого це не парило як зараз. Був час на підготовку. Якщо мав освіту і кваліфікацію залітав сюди без проблем взагалі.
-
Тому що, за 2 роки війни можно назбирати, почати вчити мову, узнати і поінтересуватися істроієї країни, традиціями провінції. А не тільки шару шукати.
-
Та до чого тут шара? Одне діло просто 2 роки.. Друге діло пережити війну Я наприклад дитину старшу до психологів водила Молодшу ледве не втратила вагітність вже на пізньому терміні та і взагалі багато нюансів..і сама до психолога ходила Такого щоб просто сісти вчити мову спокійно, готуватися і тд просто не було можливості .. Це мій приклад в інших свої історії І порівнювати коли ви спокійно сім'єю підготовлені іммігрували З тими в кого просто 24.02 назавжди змінило життя, зовсім не доречно Бо багато хто пережив багато стресу ,втрат і горя Що зовсім не до підготовок І багато хто користувався допомогою волонтерів безкоштовним готелем і тд А зараз вже працюють і ходять на курси і нічого поганого в тому що не мали грошей чи знання мови не має Бо ця імміграція вимушена
-
Та ні. Я дивився в 2018(січень десь). Тому не проканає. Таж rswp і не було траблів. Ну як мінімум в мене з вищою освітою,англе 7 і досвідом контрактором тут в монреалі на ремоуті.
-
Якщо ви вважаєте, що в Канаду можна їхати тільки з бюджетом, то ви багато не знаєте про Канадську політику для емігрантів і місцевий менталітет. Канада – це країна емігрантів. Уряд спрямований на те, щоб збільшити кількість людей, і дають для цього всі умови. Спробуйте зайти і сказати в будь-який заклад що якщо в тебе немає 10 к, то їдь звідси)
-
Не по всім треба кошти. Або кошти або оффер
-
Ящо через закритий перміт то мабудь так - там багато підводних каменів було.
-
Ви зараз прикололись? Ви подивитися умови програм по яких можливо заїхати в Канаду. Скільки треба коштів. Ну хоч зайдіть , та подивиться оф сайт
-
Ми по контракту їхали. На ковіді, я навіть курси не могла получити, але сиділа і вчила сама по ютубу
-
Я в плані того, що офер знайти із-за кордону, це дуже важко, практично неможливо. Я роблю по своєї праці, на якої робила в інший країні. Але, щоб досягнути того, сиділа і вчила мову
-
Того ж і вам бажаю, зайдіть, почитайте, як багато емігрантів не тільки з України їдуть по різних візах, з біженства) Подивіться статистику і тоді поговоримо. Ще й історію почитайте. І бажано історію української діаспори у Канаді. Ви будете дуже здивовані. Як багато людей їхало туди без грошей і все вийшло. Майте повагу до своїх людей!
-
І 13 років загального.
-
Мені не проблема. Я маю досить кваліфіковану працю і майже рік досвіду в Канаді.
-
Знайдіть офер
-
Моя родини була в окупації, а зараз і в іншої країні, з мого боку вся родина страждає
-
Це не поважно 😒. Це, як хохлами називають
-
Це ви мені загрожуєте так?)) я не боюся і із задоволенням послухаю вашу думку. А ще знайду спосіб нарешті змусити вас поважати Українців для яких ця поїздка до Канади це єдиний порятунок, і потрібна і важлива будь-яка допомога. А не ваша думка про те, що все на шару)