Український Монреаль
-
Ха-ха. Погрожую....все....вмерла. які розумні, ще заскріншоте. Я ще раз кажу, я поважаю, але тих, хто дійсно потрібно, а ні халявщиків
-
Українці не біженці. І коли приїжджають, живить на халяву, використовуючи всіх, а потім собі новеньки автівки купляють. Або, ти віддаєшь меблі і дивитися, як їх потім на маркете продають
-
Ви помилились Навпаки
-
Ну «туристів» і я не поважаю. От тих хто приїдуть як люди і будуть поводитись як люди - нормально.(хоч я як і ви плачу за це податками)
-
Тому що їй треба щось сказати, бо сказати по ділу нічого)
-
А з чого ви це взяли?
-
І лайкають ті, хто манав вчити мову....браво.
-
Я ще раз кажу. Я поважаю тих, хто приїхав, ничого на шару не просив. Далі добре, Ні далі і не добре. І це були жінки, самі, з дітьми, та ще і з хворими. І не кажуть, що хочу вчу, хочу не вчу. Або були і таки, хто гроші взяв і поїхав
-
Не рівняюсь, просто кажу що ці програми завжди існували і будуть існувати, не куает для українців так для когось іншого
-
Кибекуа це теж неповага😂
-
Яка різниця? Я ж вам кажу, я платник податків і я рад що нарешті плачу не за людей з країн третього світу а за нормальних європейців
-
Може хтось в Бан її відправити?
-
В своєму розумі?
-
Нема війни?
-
Так, згодна. Але ні одна країна не визнала. Тому що в Україні нема війни, є військовий стан
-
Ви вважаєте, що мені з неба все впало?