Український Монреаль
-
В моєї без франсе Ні як
-
Так так і кажуть, що ваш рівень , як у серійців
-
Квебецькі😂
-
Точно....блін....а я думаю, що це мені покою не дає
-
Я теж працюю по своїй праці з дуже базовим франце. І в роботі його майже не використовую. Залежить від сфери і типу компанії.
-
Просто цікаво, коли сюди сирійців навозили і ті по півроку жили в 5-ти зіркових готелях ви теж так бісилися чи проблема тільки коли наші раз в століття можуть щось отримати на халяву?
-
Перепрошую, квацькі, то які
-
З вами сперечатися навіть не хочу. Тому що ви хочити мене закадати 3 реченнями, які Ні туди Ні сюди. Що вам в Квебеці, перші люди в Манітобі, які навіть іншого менталітету ніж ви? Задайте себе питання, звідки почалася Канада? І якщо я вам позапрошую питання по культурі Квебеку, традицій і історіі, то буде не на вашому біці
-
Залежить від професії. Айтішнику хто має досвід з квацькими компаніями не дуже складно для прикладу. Або кваліфікованному інженеру будівельнику.
-
Тиждень або два тижні в безкоштовному житлі перед тим як знайти квартиру - це не халява. І не у всіх є 10 к у кишені, щоб одразу за все заплатити. Я на вашому місці перестала б так говорити. Ви ганьбите себе.
-
Вони дуже гордо себе називають кибекуа. І мають рацію
-
Я теж знаю що це місцевий прикол і не бачу тут неповаги. В мене у жінка на франсізасйоні про це професор жартував.
-
Так чому ви по сірійцам рівняєтесь
-
Це так! Супер
-
Не так же, я взагалі не знаю як ви судите про мій рівень. Я тут вже 10 років і слава Богу що нарешті мої податки йдуть моїм людям а не тим кого за три дороги доводиться в місті обходити
-
Перше раз таке чую, роблю і спілкуючись з місцевими
-
У мене компанія з 3 локаціями: Париж,Монреаль і Кремнієва долина. Для нас англе важливіше через специфіку роботи на міжнародни ринок. Є клієнти і з Канади і з Франції і зі Штатів. Обмежуватись тількі рансе теж нерозумно як мінімум.