Toronto Newcomers
-
Наша дебетка у них читается как кредитка, заметила Это много лет назад в США
-
Ми були в готелі 3 дні де можна з тваринами, з котом. З нами летіла сім'я з собачкою, вони також були в цьому готелі. Але не в самому Торонто, а в околиці
-
Причём у меня дебетовая карта, но из Украины и так или иначе не подходит
-
Да, по всему городу и именно азиаты
-
Но они что сговорились или это менталитет?
-
Для початку піти на роботу і почати заробляти. Бо для кредитного рейтингу важливим є споживання - більше придбаєте всього в кредит і гасите його - тоді все гаразд. Але для того, щоб побільше витрачати - потрібно ж і мати чим погашати кредитку. Плюс, є різні інструменти, які допомагають все правильно зробити. Але то для тих, хто хоче заморочитись)) Однією чаркою кави, купленої в ТімХортонс, на жаль, сильно не розженеш свій кредит скор ;)
-
А что делать.. придётся как-то насобирать - не кататься я не смогу 🥹 поэтому и решили снарягу свою пробовать везти, чтобы ещё это все не покупать здесь.
-
Не переживайте,в школу принимают с любым уровнем английского, просто дольше будет находится в самой школе,пока не выучит хорошо язык,находится может в школе до 21 года)) . Обычно дети быстро учат языки-
-
А що потрібно робити,щоб збільшити свій credit score? Поки не працюєш і особливо гроші туди не приходять. Лише витрачаються) з федеральної допомоги 😂
-
Покупали в Winners,куртки в районе 100 $ ,обувь сами ещё ищем,в основном в районе 200,есть и дешевле,но доверия не вызывает)
-
Ахахха