🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
I sell quality selfreg or verified bank and crypto exchange accounts You can buy: ⭐️ BYBIT ⭐️ OKX ⭐️ BINANCE ⭐️ BINANCENT ⭐️ MOONPAY ⭐️ TRANSAK ⭐️ GITHUB OLD ⭐️ STRIPE ⭐️ MUNZEN ⭐️ WORLD REMIT ⭐️ REVOLUT ⭐️ PAYTEND ⭐️ PAYSEND ⭐️ PAXFUL LV3 ⭐️ WISE ⭐️ KUCOIN ⭐️ FASTEX ⭐️ N26 ⭐️ RUSTCLAS ⭐️ BITREX ⭐️ BITMART ⭐️ EBAY+PAYONER ⭐️ BITPANDA ⭐️ BITFAFA ⭐️ BUNQ ⭐️ BIGPAY ⭐️ KRAKEN ⭐️ NETTELER ⭐️ SKRIL ⭐️ PAXUM BANK ⭐️ Paypal For order: +4915212426003 - WhatsApp @Virgin_Banks - TG
-
Не все може бути так як ви пишете, хоча може вийти і так, якщо людина спритна, буде швидко їздити і розмовляти з банківськими працівниками і тд.. У мене в останній раз для відкриття банку просили зробити appointment.
-
Навряд чи. Ви не враховуєте багато бюрократичних моментів які можуть виникнути. Вам потрібно спочатку отримати sin номер, а його інколи дають в аерпорту, а інколи посилають у Кенеда сервіс. А от щоб банально отримати банківську картку потрібен запис. Ми запису чекали днів 5-7 щоб з часом співпало... Хоча можливо якісь банки приймуть без запису, це треба зарані знати який і де саме..
-
Дівчатка🧚🏻 ТЕРМІНОВО шукаю моделей на нарощення війок за мега низькою ціною для відпрацювання швидкості, обіцяю зробити ваш погляд більш виразнішим та привабливішим 📍Port Credit
-
Anastasiia💘, вашу репутацию увеличил Билошенко Михаил. 🏆 Ваша репутация 1
-
Нарешті. Записуємся на ноготочки💅💅😍
-
Друзі, запрошую на пробний безкоштовний урок з: 📌математики 📌англійської мови 📌 української мови 📌 німецької мови 📌 програмування 📌підготовки до школи 🖇Дітки до 17 років 🖇Працюємо також і з дорослими☺️ Онлайн школа, уроки проходять на платформi з вчителем Батьки можуть бути присутніми на уроці😉 Чекаю всіх в дірект 😍
-
📈Beдeтся нaбop людeй нa yдaлeннyю paбoтy в сфepe apбитpaж kpиптoвaлют! ✅ Bpeмя нa pa6oтy: 1-4 чaca в дeнь ✔️Пpeдocтaвляeм oбyчeниe 👍 Гapaнтиpoвaннaя пpибыль yжe нa этaпe oбyчeния 📌 C oбмeннuкaми или стopoнними сaйтaми нe paбoтaeм, тoлькo бupжи-гигaнты ⚙️Зaинтepecoвaл? Ждy сooбщeния!
-
Доброго дня всім. В мене питання з приводу форми "imm5710е". Може в когось є бланк? Я намагаюся скачати (і адобе рідер встановлено і все як надо), а в мене викидає помилку: - "вибачте, файл неможлиВО відкрити". І це не тільки на ноуті, а й на телефоні. Не знаю, що робити. Може хтось щось підкаже... Дякую.
-
Як раз сьогодні весь вечір цим займаюся. Відкрити посилання вдалося тільки після встановлення платної версії Адоб Рідер про, там 7 днів пробних безкоштовно