🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Ну мем с ноготочками не такой уж и внутряковый. Вроде как общедоступный. Кого ввел в ступор, прошу прощение. Когда поймете мем про ноготочки, не пишите мне. Я уже буду смеяться совсем над другим
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, чи можу я заїхати в Канаду по програмі CUAET, якшо візу отримала більше року назад? Я наче чула, що треба заїжджати протягом перших півроку. Також скажіть, будь ласка, чи є ще фінансова допомога новоприбулим украінціям?
-
Lisa🍁, вашу репутацию увеличил Svitlana. 🏆 Ваша репутация 1
-
Вы можете въехать в страну до срока указанного в вашем паспорте, пока что изменений в плане въезда не было, если переживаете - проверьте на официальном сайте Но вроде как бенефиты(3000 канадских долларов) после 30/31 марта 2024 года получить уже будет невозможно Финансовая помощь одноразовая (3000)есть, въезжаете в страну, получаете СИН, оформляете карту в банке и на сайте официальном заполняете форму, как правило до 5 рабочих дней ждать ☺️
-
I make any bank verification, have a lot of accounts in my shop: 🔘 Wise (FREE DEP) 🔘 Revolut Business 🔘 Stripe Business 🔘 Frost 🔘 iCard 🔘 Pockit 🔘 Cryptocom 🔘 Bunq 🔘 Advcash 🔘 Lydia 🔘 Moonpay 🔘 Bybit 🔘 Binance 🔘 OKX 🔘 Kucoin 🔘 Skrill 🔘 Astropay 🔘 TransferGo 🔘 CEX IO 🔘 Luno Contact: WA: +44 7801153201 Telegram: @ZeuseBank
-
Вітаю вас ! Мене звати Ян Білоголовий і я є українським адвокатом 🇺🇦 , який надає правничу допомогу за законодавством України з наступних питань: 📚 розлучення із-за кордону та стягнення аліментів; 📚 консультації з питань військового обліку, перетину кордону та інші міграційні питання; 📚 земельні спори та питання, повʼязані з нерухомим майном (продаж, дарування, міна, спадкування тощо); 📚 корпоративні права підприємств; 📚 повторне отримання свідоцтва про шлюб або про народження дитини (у разі втрати, пошкодження документів тощо); 📚 підготовка проектів довіреностей для оформлення у нотаріусів або в консульських установах; 📚 переклад та апостиль документів. За консультаціями звертайтесь у приватні повідомлення ✍️ Також запрошую відвідати мою сторінку в інстаграм lawyer.biloholovyi