🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Вітаю Вас! Маю наступні питання, а саме такі: Підкажіть будь ласка, а хтось відправляв паспорт на вклейку візу після протермінування терміну на відправку паспорту для вклейки візи (тобто - 30 днів)? Попередньо - Ви вибачались за це та контактували з IRCC через "кризову форму" чи як? Що Вам відповіли та як швидко? Особисто я - отримав наступну відповідь: "Ми все ще чекаємо, відправляйте, але надішліть пояснення чому саме протермінували". Що вони мають на увазі під "надішліть пояснення"? Як саме воно має виглядати? В довільній формі, роздруковане на звичайному листі та відправлене - разом з закордонним паспортом для вклейки візи чи якось інакше? Буду Вам вдячний за уточнюючи відповіді, а особливо - від тих, хто також запізнився з термінами та стикнувся з подібною ситуацією!
-
Добрий день. Впевнена, що вже купа питань таких було, але зараз не можу знайти відповідь. Оформлювали допомогу на сімʼю на офіційному сайті, але у графі UCI дитини пише є помилка( хоча її нема) дитина просто візітор перміт (1,9). Далі форма не пускає.Як в такій ситуації бути?
-
Там вказаний телефон. Дзвонити я вмію. Питання чи можна ще зарадити якось цьому
-
На canada.ca прям чётко указано, что нужно делать, если с заявками на детей выбивает ошибку
-
Больше никак
-
Вклеював візу зовсім недавно через фірму не дорого надійно розрахунок після вклейки. Живу в Україні переслав новою поштою паспорт так і отримав назад без проблем. Кому потрібно дам контакти ,