Ukrainian Edmonton
-
-
Так і є через деякий час в центр міста їздити перестаєш (доречі Торонто це інша історія, а в Альберті так), public transit це як у вислові королеви Вікторії «якщо тобі за 30 і ти досі на ньому ти невдаха» (десь почув і не перевіряв).
-
Працюю зараз в ділершипі ace auto credit, вони допомагають з фінансуванням
-
Ищем в комaнду людeй заинтересованных в зapaботке на разницe куpcoв. Слoжного ничeго нeт, новичкoв oбучаем и полностью сопровождаем по всем вопросам. За одну сдeлку получаем примерно 2-4% чистoй прибыли. Работаете со своим бюджeтом самостоятельно. Подробнее в лс.
-
Доброго дня) Планували летіти до Канади , але змінилися плани і повернули квитки ( WestJet ) Вивести кошти на картку не можна ,тому якщо комусь потрібно купляти квитки - маю 1290 usd на квитки! Ви мені справжні гроші - 1100 долларів вам 1290 ( гадаю приємна знижка ) Якщо комусь потрібно - пишіть в ЛС!
-
Пишу найкраще канадське резюме 📑 🇨🇦 Не дорого Вам підійде моя допомога якщо Ви: 🤷Не впевнені або не знаєте як саме подати себе, свій досвід роботи та навчання за канадськими стандартами 🤔Не знаєте як писати резюме або cover letter під конкретні посади 🕗Хочете заощадити свій час та отримати гарний результат 💸Хочете зробити невеличку інвестицію в себе та свій професіональний розвиток Для замовлення писати в telegram +380687879856 aбо на пошту [email protected] Або у фейсбуці в приватні повідомлення 📩 Є приклади робіт та відгуки 🙂
-
Ищем в комaнду людeй заинтересованных в зapaботке на разницe куpcoв. Слoжного ничeго нeт, новичкoв oбучаем и полностью сопровождаем по всем вопросам. За одну сдeлку получаем примерно 2-4% чистoй прибыли. Работаете со своим бюджeтом самостоятельно. Подробнее в лс.
-
Можна ссилочку?) що маєте
-
Доброго дня. Моя сім'я повертається в Україну... Лишаюся одна в квартирі з двома спальнями, хочу запропонувати взаємовигіднє співмешкання дівчині чи жінці. В квартирі всі меблі та побутова техніка, посуд, які в подальшому залишу тому, хто буле жити, бо через рік планую теж повертатися. Район Сауз 7 хвилин від вузлової станції ' Century Park' , два автобуси зупиняються прямо під будинком, вільна парковка. Дуже спокійний і гарний район, в будинку багато українців... Більше інформації при особистому спілкуванні...
-
Привіт всім! Хто знає, де можна відсканувати документи, фото?
-
В бібліотеці