Ukrainian Edmonton
-
Вибору машин і відсотка.
-
У мого спонсора залишилось декілька вільних місць на U4U
-
Даю уроки музики в Едмонтоні. Електро Гітара акустична та класична, бас гітара, вокал та фотрепіано. Занаття на українській та англійській мові на вибір учня. Заняття триває 45 хв. Заняття індивідуальні (один вчитель один учень) вік від 7 до 77 років займаємось по індивідуальній програмі Вивчаємо те що цікаво учневі без сухої теорії та нудних вправ. Перші результати можна побачити за два місяці. Для новоприбулих українців знижка. Інструменти для занятть мати не обовязково. Консульація по вибору інструмента для занять безкоштовна. Тел 587 938 3215 Alex I teach music in Edmonton. Electro Acoustic and classical guitar, bass guitar, vocals and piano. Lessons in Ukrainian and English at the student's choice. The class lasts 45 minutes. Classes are individual (one teacher, one student), age from 7 to 77 years, we study according to an individual program. We study what the student is interested in without dry theory and boring exercises. The first results can be seen in two months. Discount for newly arrived Ukrainians. It is not necessary to have tools for classes. Consultation on choosing an instrument for classes is free. Phone 587 938 3215 Alex [email protected]
-
Що за програма ? Мені здається, що можна в Гугл подивитись)
-
Постоянно вижу вопросы где купить Іqos, Glо и cигapeты - я вас понимаю, искали больше месяца, пробовали заказывать в разных местах но всё не то… Здешние знакомые рассказали нам где можно купить и мы наконец-то избавились от этой головной боли, все как дома и по приемлимой цене) Кому нужно - подскажу, пишите в личку
-
Залежить.. але в хорошому стані. Можна бу, але 2018 року і вище
-
Всем привет, у меня радость Долго не могла найти привычную табачку тут, повезло, что на работе девочка, которая тут давно дала контакт, и я сегодня забрала свои любимые Винстон Там кстати и Нееts есть, и Nео и электронки тоже 🤯 Как жаль что мне никто не посоветовал их раньше, где только не заказывала(( Так что если вам нужно - не стесняйтесь, напишите мне, сдам точку)
-
Почему развод?
-
Та логично же, на текст посмотри. Такие текста пишут, когда рассылают не в одну группу и не в десять. Тут таких скамеров полно, аля "привезу с Украины хитсы" "продажа айкосов и хитсов на заказ" или опять же "пишите мне сдам точку" это же бред собачий. Тем более если посмотреть на имя пользователя "polina9r830803583" то все тем более становиться ясно. Реальные люди так аккаунты не называют.
-
Що за доставку?
-
Привіт) хто може зробити доставу на 20:00 Хтось із району Соутгейт😌 Достава на Олівер
-
Доброго дня. Шукаємо квартиру (я, мій 7 річний син і мама). Працюю в Шервуд Парку, може хтось може допомогти. Якщо не Шервуд, можливо у безпечному тихому районі. Дякую.
-
хтось може підказати мені, чи безпечно йти в Банф у ці дні, коли скрізь пожежі?