Ukrainian Edmonton
-
🤣 даже не в давался в детали) один раз попал на таких отвечали по три дня на сообщения, нахер послал)
-
Безпечно всеодно через калгарі будеш їхати
-
не хвилюйся, дорогий, ми принесемо їм їжу, але я сподіваюся, що ти не голодний 😜😜😜
-
Напишу професійне резюме. Кому цікаво звертайтеся!
-
Добрий ранок, маю Амоксіл, не знаю чи підійде, можу віддати просто так 🙏🏻
-
Доброе утро Ситуация очень сложная и серьёзная. Моим хорошим друзьям нужны антибиотики , перед вылетом остановить процесс инфекции. Купим за любые деньги Асоксицилин , ciprinol , доксициклин
-
Пишу в личные
-
Доброго дня хочу поїхати в Jasper по дорозі туди лісові пожежі чи пропустять нас тією дорогою можливо хтось знає?
-
Дивовижна пропозиція роботи на кінчику вашого пальця. Працюйте з надійними орендними будинками сьогодні, працюючи з дому чи офісу, і отримуйте щотижневу оплату за розміщення оголошень в Інтернеті
-
Хахахах Боти тепер вже й українські акаунти створюють?)
-
Йдіть в іншу реджістрі. Наприклад в Олівері
-
Гей, дорогий, відвідування будь-якої клініки буде дорогим, я думаю, 50 доларів, але якщо медична картка, то це безкоштовно
-
Господа мужчины, я понимаю что это очень странная просьба, и ситуация эта тоже странная, но мне нужна помощь. История это долгая тут не хочу описывать это всё. Если можете помочь напишите в личку. Дело мегаважное по многим моментам. Нужен парень для роли свидетеля на свадьбе в эту субботу. Я понимаю как это звучит но выхода пока другого нет.