Ukrainian Ottawa
-
Нє, тут українці про таке не чули.
-
любе авто це є depreciative item. Проблема в тому що індустрія файненсу слайтлі бу авто збудована так, що вам нове буде вигідніше купити в більшості випадків. Тому або кеш, або 5-6ти річне+ авто вам дасть змогу позумної економії коштів. Все дуже індивідуально. Як на мене, то найліпше взяти новий надійний бренд, в 0% або мінімум інтерес, гарно доглядати і користувати без проблем до 10+ років, якщо на то є бажання.
-
-
Насправді дилери десь беруть машини дешевше :), і ви теж можете взяти машину там, звідки вона з'являється у дилера. Брати нову вигідно якщо ви торгуєтеся з дилером, а якщо ви знайшли людину, яка готова продати дешевше, то звичайно вигідніше купити у людини. Просто весь секрет у тому, що ви не знайдете хороших оголошень відразу ж як тільки зайдете на сайт. Обновляйте кіджіджі щогодини особливо у вихідні і там будуть з'являтися машини, які продаються за дуже вигідними цінами, тільки треба їхати відразу і купувати.
-
Нові авто ділер одержує тільки від представника вендора в даній країні, ніяких інших варіантів не існує. І для ділера це теж боротьба одержати те що йому легше продати в своєму регіоні. Ділери завжди одержують авто на продаж в "нагрузку", на довісок, бо так виробник диктує їм умови. Б/У авто ділер купує з аукціонів (більшість з них не досяжна для фіз. осіб), трейд-ін, або екс авто оренда. Тому всі ділери суттєво збільшили свої used car lots, бо на бу набагато більший заробіток до, них по всім напрямкам ціна авто, файненс, розширені гарантії і т.д. Плюс, вони з продажу бу нічого не віддають виробнику.
-
ніхто не здає авто ділеру, це велика рідкість. Трейд-ін це варіант купівлі нового авто або бу авто у ділера і одночасно продажу свого. Якщо ви просто прийдете з ціллю продати своє авто ділеру без купівлі іншого Ви не одержите за своє авто навіть 50% від того що воно коштує на аукціоні. Бо ділер сам його викласти захоче на аукціон. Кіджіджі, у більшості випадків, це посередник між володарем авто і джанк ярдом. 😉
-
Яна надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1584 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Canada Post найближчий до вас
-
З свого досвіду і "романтичного" настрою до електрики (Тесли), скажу вам що як другу машину електрику брати немає сенсу, особливо Теслу і особливо якщо немає змоги зарядити швидко вдома. Як друга машина в сім'ї хороший гібрид, невеличкий, на кшталт Тойоти з розходом 4 літра вирішить всі ваші питання на 5+.
-
Не знаю як по Тойоті, але я рахував різницю в ціні між гібридом Honda CRV і її звичайним варіантом. За 5 років та пробігу 20000 км на рік не вдасться на бензині викатати ту різницю. Років лише через 7-10 гібрид виходить на нуль. Це звичайно за умови незмінної ціни бензину.
-
Вітаю всіх,мене звати Ілля в моєму житті сталася страшна подія, моя вагітна дружина потрапила в ДТП. На 27 тижні зробили кесарів розтин щоб врятувати обох. Дружина в реанімації стан важкий дитина теж. Кожного дня витрачається багато коштів. Прошу вашої допомоги щоб врятувати їх. Реквізити Карта 5258220060150325 PayPal anastasiayaaga Детальніше перейдіть за посиланням яке знаходиться в профілю
-
ну якщо у Вас Тесла, то воно так і є, як я написав у попередньому мечеджі. Тесла не має толком повного сервісу, особливо в Оттаві. Стосовно кузовнрго ремонту з Теслою ніхто не хоче мати справу, дуже тяжко забезпечити якість ремонту в плані роботи всіх систем і електронних вузлів після кузовного ремонту. Тому вони і шукають партнерів кому дати папір "ліцензію". Страхові контори викручують руки цим Боді Шопам в плані гарантій функціонування авто після ремонту. Тому переважна більшість Тест списують в утіль навіть при досить малих пошкодженнях але в досить комплексних зонах авто де велика концентрація електроніки. Час який Боді шопи витрачають на ремонт абсолютно не вартий тих грошей що їм платить страхова. Тому легше списати.