Ukrainian Toronto
-
Кто то может подсказать если я у другого человека куплю телефон который от определенного оператора, то моя симка не будет там работать?
-
Привіт!!! Я шукаю роботу в Торонто, North York. Це може бути прибирання, готелі, заводи і т.д. Буду вам вдячна за будь яку інформацію і пропозицію….
-
🌸Всім привіт🌸 Шукаю моделей для поповнення портфоліо на процедуру: БОТОКС для волосся (у гарячій техніці – НЕ холодний) Склад підходить для всіх типів волосся, вирівнює легку хвилю, наповнює вітамінами та олією. Оплата за матеріал - від 70$ ( в салонах від 150$) З усіх питань пишіть у приватні повідомлення 💌🙂 Приймаю вдома 🏡 📍Toronto, метро Eglinton West
-
Привіт! Мене звати Юлія, проживаю в Midtown, Toronto. Я вихователь та няня з багаторічним досвідом роботи. Моя спеціалізація - догляд за новонародженими та дітьми молодшого шкільного віку. Мій підхід до роботи з дітьми базується на турботі, терпінні і стимулюванні їх розвитку через ігри та творчі завдання. Я доступна як для повної, так і для неповної зайнятості. Можу адаптуватися до розкладу сім'ї та працювати в зручний для вас час. Також, я готова допомогти у випадках, коли вам негайно потрібна допомога. Крім того, я готова прибирати, готувати їжу та доглядати за домашніми тваринами. Маю позитивні рекомендації від задоволених батьків, з якими працювала раніше. З радістю надам їх вам при запиті. Якщо ви зацікавлені у моїх послугах, будь ласка, не соромтеся написати мені. Також, якщо у вас є будь-які питання або потрібна додаткова інформація, звертайтесь без зволікання. З нетерпінням чекаю на змогу працювати з вами та вашою сім'єю!
-
🚨Extreme Towing is hiring! 👉 Обязательные условия: 3+ года с полной лицензией G Чистый рекорд вождения Базовые знания английского языка 👍Предлагаем 35% от зарплаты за скин-таски. Плата за обучение не взимается. Можно без опыта роботов. 📧Заинтересованы? Отправьте свое простое резюме на адрес [email protected] или позвоните нам по телефону +1 2895416687. Подать заявку может любой желающий. Присоединяйтесь к команде Extreme Towing и развивайтесь вместе с нами! 🚨Extreme Towing is hiring! 👉 Mandatory conditions: 3+ years with a full G license Clean driving record Basic knowledge of the English language 👍We offer 35% of salary for skin tasks. There is no tuition fee. Can be done without work experience 📧Interested? Send your simple CV to [email protected] or call us at +1 2895416687. Anyone can apply. Join the Extreme Towing team and grow with us!
-
Доброго дня, Шукаю людину для зйомки 🎬, підходить косметологія, перехмахер, бровис, нарощення вій та інші спеціалісти Пишіть в приватні
-
Продаємо білет на літак LOT Варшава-Торонто. Виліт 14:05 11Jul2023 Прибуття 17:30 11Jul2023 Брали за CAD 1520, віддаємо за CAD 1000. Якщо когось цікавить, пишіть в дірект.
-
Хто знає як робити інвойс?
-
Усім привіт, шукаємо 1 bedroom , у Етобіко. Сім'я з 3-ох чоловік , порядні, працевлаштовані.
-
Доброго дня! Якщо б хотіли приєднатися в спортзал LA Fitness, пишіть або дзвоніть на вказаний номер. Доступ до всіх спортзалів LA Fitness. Групові заняття , басейн , сауна включені в ціну. Зараз триває знижка вказана на постері. 😊
-
Доброго дня! Я зможу вам порадити за невелику оплату. 20 років бухгалтерії в Канаді . Дякую.