Ukrainian Toronto
-
Доброго дня . А скільки вам бухгалтер нарахував? І що в листі написано . І можливо вам прийде автоматично на ваш банківський рахунок.
-
Хтось робив ту Айді картку?
-
Подскажите кто то заправляеться в costco? Насколько там дешевле? И нужна ли карта?
-
Добрий день.Шукаю кімнату для двох жінок з 15 липня. Ціна до 1500. Буду вдячна за будь яку інформацію.
-
Ви отримували вже якісь гроші від уряду на ваш банківський рахунок? Якщо так , тоді перевірте ваш банк , можливо ті гроші вже прийшли . А ще краще , зверніться з листом до того хто вам зафайлив 2022. І він вам пояснить все.
-
Нема за що , і звоніть до того , хто вам зробив 2022 . Це безкоштовно має бути .
-
+380665512373 Павло
-
Шукаю на підселення охайну та адекватну людину без шкідливих звичок Район Upper Beaches. 5хв від Main subway station 5хв від супермаркету Біля будинку їздить: автобус, трамвай а також в 10хв ходьби поїзд 3хв від будинку є food bank На даху будинку знаходиться тераса із грилем та чудовим виглядом на downtown Кімната здається без меблів із 16 липня Ціна 1200$ (в цю суму входить комунальні послуги та інтернет) На всі питання відповім в особисті повідомлення
-
Всіх вітаю! Якщо хтось мені писав про допомогу з англійською, напишіть будь ласка ще раз❤️ Рада допомогти почати вивчати англійську мову новоприїжджим🫶🏻 Безкоштовно Слава Україні!🇺🇦
-
Hello everyone, We stand with Ukrainian refugees during these challenging times. At Clarusway, we believe in the transformative power of education. We've launched a special campaign designed to empower you with tech skills that are in high demand worldwide. This campaign offers: ✅100% scholarships for 2 candidates per course, ✅50% for 3 candidates per course, ✅20% discount for all other applicants. Our comprehensive programs, such as Software Development, Data Science, Cloud & DevOps Engineering, Cybersecurity, and Salesforce are your ticket to a prosperous tech career. Many of our alumni, faced with similar adversity, have found success through these programs. If you are interested in this campaign, please DM me.🙏🏻
-
🎨Бачите, що росте художник? Ви мама творчої дитини? Малюєте в уяві гарно, а на папері виходить «так собі»? 😔Дитина засмучується, якщо не виходить намалювати те, що хоче? Можливо, Ви і самі не проти створювати мальовничі полотна? Мене звуть Анастасія. 🎨Я міжнародний вчитель живопису та малювання. 👩🎨Малюємо з дітьми від 4-х років і з дорослими. 🖌Готую абітурієнтів до вступу у художні та архітектурні вузи 🌍ЗАНЯТТЯ ПРОВОДИМО ОНЛАЙН Подробиці - в особисті повідомлення. Залишилось всього 3 місця!
-
Автосалон TABANGI MOTORS запрошує на тест-драйв! Понад 200 автомобілей на експозиції! Used Car Financing / Trade-in / Expert Service 5926 Shawson Dr, Mississauga +1 (647) 254 10 15 Вадим (OMVIC license)
-
ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, я юрисдикція. у мене є робота Мені було цікаво, чи буде вам цікаво публікувати оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою свого облікового запису Facebook. Я плачу щотижня ($700) або кожні два-чотири
-
62-1480 Britannia Rd W.a🏠 +1 (416) 858-3490☎️ Привіт, дівчатка 🙋🏼♀️🌺я Наталія, закрійник жіночого одягу Запрошую до себе і пропоную послуги з пошиття та ремонту одягу будь якої складності, працюю з хутром та шкірою, пошиття штор та текстилю, робота з трикотажем 👗👖🧵🪡 ° гарантую високу якість і швидкий час виконання,чекаю на вас😊‼️
-
Всим привіт! Мене звати Валерій . Підбір і виконання любої форми зачіски💇🏼 __val__val__91 instagram ☎️ +16473099235
-
за блок 30 доларів! кого цікавить пишіть в приват.