Ukrainian Toronto
-
Всім гарного вечора)Може у когось є контакти автодилерів провірених (щоб можна було купити машину в кредит)?
-
Підкажіть вартість? З Юніон стейшен?
-
Любі українці. Звертаюсь з проханням до вас про допомогу, сподіваюсь на розуміння! Терміново потребуємо допомоги, більше просто немає куди звертатись. Я залишилася без роботи з двома дітьми, добре що є дах над головою. Чоловік пішов від нас рік тому, перший час допомагав але зараз навіть немає з ним зв'язку і ніякої допомоги для дітей від нього немає... Я навіть уявити не могла що ми опинимось в такому положенні. Соромно дуже що так прошу допомоги, якщо у вас є можливість допомогти, то напишіть мені будь ласка в приват. Вибачаюсь якщо що, дякую за увагу.
-
Всім доброго ранку! Дві дівчини з України шукають роботу. Приїхали до Канади в травні місяці. Наразі ми проживаємо в Торонто район Норт Йорк. Що вміємо: маємо досвід роботи офіціанта та робота на барі (рік працювали в та ресторані в Роттердамі), також маємо дипломи та досвід роботи ( більше року) з нарощуванням вій (в Instagram є фото робіт). Будемо дуже вдячні за будь-яку інформацію.
-
Привіт. Шукаю квартиру поблизу Finch ave & West rd , Islington
-
Гарного ранку! Хто може порадити гарну майстриню просто підстригтися! Бажано в Етобіко або Місіссага
-
OHIP не покриває стоматологію та офтальмологію.
-
Дівчатка, запрошую вас до себе на масаж!⭐️Роблю все дуже якісно. Використовую масла для тіла, трави, ароматичні палички, свічки. Клієнти кажуть, що у мене дуже атмосферно 🧘🏼♀️✨ Гарантую, що ви оновитеся тілом та душею. У мене найкращі клієнти🫶🏻, якщо ти теж хочеш ним бути, записуйся) Також я відкрита до хороших людей і знайомств), приходь☺️ З любов‘ю до твого тіла, прислухайся до нього ❤️ ❗️Локація - Etobicokе, поблизу перехрестя Islington Ava та Dixon rd🏡 Мій телефон 📞 4372445635 #масаж #релаксучий #Етобіко
-
Доброго дня шановні. Прилітаю з сім'єю 27.07. увечері в Торонто. Хочу звернутися до Вас за допомогою в пошуку житла в районі Vaughn, Marhem, Richmond hill або де інде. Термін ддя початку 2-4 місяці. Я, дружина , донька 17 років, донька 14 років, син 9 років. І малий пес гладкошерстний фокстер'єр. Пес спокійний та неконфліктний. Бюджет(((. Будем обговорювати. В планах пройти навчання тракдрайверів та переїхати в Нью-Брансвік. Тому шукаємо житло не на довгий термін. Хоча життя може внести свої корективи. Кошти трішки є на українських картках. Можемо надати виписки. Відкриємо канадську картку та покладемо на неї тисяч 5-10 CAD. Заздалегідь величезне спасибі за допомогу.
-
Доброго дня шановні. Прилітаю з сім'єю 27.07. увечері в Торонто. Хочу звернутися до Вас за допомогою в пошуку житла в районі Vaughn, Marhem, Richmond hill або де інде. Термін для початку 2-4 місяці. Я, дружина , донька 17 років, донька 14 років, син 9 років. І малий пес гладкошерстний фокстер'єр. Пес спокійний та неконфліктний. Бюджет(((. Будем обговорювати. Заздалегідь величезне спасибі за допомогу.
-
416-818-2443 Андрій, знаходиться в Etobicoke