Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
У нас подтянуло через сутки где-то
-
Добрий день Підкажіть , цей адрес для відправки паспорта на вклейку візи в Польщі уже змінився? 🤨
-
Підкажіть а ви щось писали щоб змінити паспорт ? Чи просто дали новий паспорт на вклейку ?
-
Дивився, нажаль немає.
-
Я от отримала дитини паспорт і в той день зразу відправила на вклейку, потім сайт не працював декілька днів і не могла подивитись дані, щоб на кризову відправити і потім написала, але відповіді не отримала. А на вклейці ще від 17 січня і тиша. Щось починаю переживати)
-
Вітаю🎉 А ви через кризис форму добавляли новий паспорт?
-
Я дозвилась спасибо большое Helen. С помощью Viber Out. Правда с моим английским недопоняла. Сейчас иду к другу который говорить на Французском и пробую ещё раз
-
Проблема в тому що не приходить запрошення на відправку паспорта на вклейку візи! Знову ж таки очікування...
-
Доброго дня всім, питання наступне: подався вже дуже давно на біометрію, з того моменту пройшло 3 місяці і зовсім ніякої інфи ні повідомлення на мейла не має. на гарячу лінію вже телефонував, не можна дозвонитись. Куди звернутись ? В кого була така сама ситуація ?
-
🥳🥳🥳🥳💛💙 Application at June 12/06/2022 Bio:15/06/2022 Request letter Military record and CV/ RESUME:16/12/2022 Passport request:31/01/2023 Чоловік іноземець,все робили в Лівані. Розглядав Лондон Я та син вже з візами. Доречі,у дитини продовженний паспорт,подали на вклейку візи через 2 місяці після реквесту (чекали на новий) вклеїли без проблем. I can't believe 🫣🫣 Всім бажаю віз сьогодні 🙏🙏