Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, відправили сімейну аплікацію (дружина, діти). Запрошення на біометрію дружині прийшло одразу за декілька годин, я чекаю вже 5 день (хоча на сайті вказано до 24 годин). Чи це нормальна ситуація, чи потрібно щось робити (доуточнювати, можливо кудись писати)?
-
Спасибо большое
-
В Будапешті. І біометрію і паспорт чоловік завозив і забирав сам . В мене багато знайомих робили через будапешт у всіх швидко
-
Если родительских прав не лишен, то Канада, к сожалению, будет запрашивать от него разрешение. Если у вас есть какой то способ с ним связаться, что бы он хотя бы от руки написал и Вам отправил фото, это лучшее решение. Если такой возможности нет, то можете попробовать приложить заново тот документ что отправляли и добавить еще письмо объяснение, что связаться с отцом ребенка нет возможности, что воспитываете сами, но в этом случае все на усмотрение офицера устроят ли его ваши объяснения или нет
-
Капєц , вот же везе людям)
-
Подавали анкету 08.01.2023 Ми здали біометрію 13.01.2023 17.01.2023 мені прийшов лист на запит паспорта 23.01.2023 віддали паспорт 27.01.2023 прийшов імаіл що забирайте паспорт з візою 30.01.2023 забрали паспорт Тепер чекаємо для чоловіка
-
А вы примерно во сколько звонили? Я звоню с Италии. Может мне звонить чуть позже. Ещё зависит сколько у вас со счета сняли денег😁😁😁
-
Я нажаль нічого не можу порекомендувати, так як батько моєї дитини взагалі позбавлений батьківських прав, переклад я прикріпила рішення суду, але на дитину реквест так і не отримала, в кризову писала. Тому і запитала у вас, можливо ви через соціальну службу якось намагались, я б теж спробувала. Але бачу, що результат так собі.