Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Иногда не приходит трек номер. Должны приходить письма на почту
-
Это не так. Просто рандом. Много людей из Крыма и банановых республик уже в Канаде. Я молчу про количество росеян
-
так а какая разница где родились. можно и в африке родиться, получив свидетельство украинца
-
Моей подруге, родившейся в Иловайске, и прописанной в Одесской области, до сих пор не одобрили биометрию. Ещё с сентября. Много раз звонили, говорят в стадии проверки бэкгроунда. Мы так понимаем, что они не могут получить подтверждение о рождении с оккупированной территории. Других вариантов у нас просто нет уже. 🤦
-
+ 1 !!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 12.01.2023 - 1 Дорослі - 0 Дитячі - 1
-
Хммм, есть это про Introduction Letter, то мне он пришел на мейл, ещё до того, как пасспорт отослал. Но в кабинете его нет
-
можливо і буде, не впевнений саме у цій деталі. Але треба усе перекладене і завірене, я б надав шлюб, розірвання шлюбу, рішення опікі і піклування про проживання дитини, рішення позбавлення прав, якщо таке існує. Усе перекладене і завірене ноторіально.
-
Дякую за відповідь. Тобто потрібно все ж таки нотаріальний переклад(з цим проблеми не буде, а от з батьком проблема є і не зрозуміло, що я можу надіслати окрім рішення). Для них рішення про позбавлення батьківських прав не є належним доказом того, що я сама виховую дитину і лише я є її законним представником?
-
так, при чому ноторіально завірених не бюро перекладів а саме нотаріально - і то, можуть запросити дозвіл батька, і будуть праві
-
Всім віз❤️
-
Заявка 09.11 Біометрія 19.12 Паспорт ріквест 11.01 🎉