Українці в Канаді_Canada
-
Фінансова допомога від 6600 ПриваБанк відновлює виплату грошової допомоги українцям Мета програми – надати підтримку громадян, що дозволить їм продовжити роботу та встановити необхідні зв’язки з іншими українськими та європейськими організаціями. Ініціатива в Україні діятиме до 2023 року. Інструкція як отримати кошти; 1. Заходьте на адресу отримання виплат. 2. Натискаєте "отримати". 3. Авторизація в особистий кабінет 4. Прийде код підтвердження на Ваш мобільний номер телефону 5. Отримання виплати протягом 10-ти хвилин. Адреса для отримання: - ПРИВАТБАНК✅ privat-ua.perekaz-id4534.com/241745211 За будь якими питаннями, звертатися треба до волонтерів у особисті повідомлення - Доброго Дня 🌅 #helpukraine #ukraine #всебудеУкраїна #helpua #ЗСУ #Азовсталь
-
Підкажіть будь ласка, чи потрібно перекласти документи, яки з собою береш в Канаду?
-
Уроки английского для тех, кому нужен быстрый результат. Немного о себе: IELTS на C1 сдал в 17 лет. Проработав и отучившись в Канаде на протяжении 3-х лет обладаю настоящим английским на уровне носителя, а не чем-то отдаленно напоминающим его, что к сожалению встречается у большинства преподавателей. Моя методика настроена на достижение максимального результата в кратчайший срок, а не на продолжительное выкачивание денег. Преподаю уже на протяжении +4-х лет: английский, подготовка к ЗНО, IELTS. Если вас интересует не процесс изучения, а РЕЗУЛЬТАТ - ожидаю вас на моих уроках. ЗАПИСЬ НА ЗАНЯТИЯ - Telegram: englishdojo 1 час - 500 грн / 19 CAD 1,5 - 700 грн / 27 CAD При оплате 10 занятий - 1 в подарок (11 уроков по 450грн) Слава Україні!
-
Доброго дня. Допомагаю з написанням резюме за Канадськими вимогами. Звертайтеся в особисті: @Lisa_2015
-
Катрін Денев на відкритті Каннського кінофестивалю зачитала вірш Лесі Українки "Надія" ❤️ Тримаймось! Надія Леся Українка Ні долі, ні волі у мене нема, Зосталася тільки надія одна: Надія вернутись ще раз на Вкраїну, Поглянути ще раз на рідну країну, Поглянути ще раз на синій Дніпро, – Там жити чи вмерти, мені все одно; Поглянути ще раз на степ, могилки, Востаннє згадати палкії гадки… Ні долі, ні волі у мене нема, Зосталася тільки надія одна. [Луцьк, 1880]
-
Корм для собаки на перший тиждень а як прилетить, то купіть новий і потрошку змішуйте що привчити до нового корму. Але це якщо такої марки яку ви купляли раніше тут не буде.
-
Здравствуйте,я ищу моделей для сотрудничества в брачном агенстве,если есть желающиє попробовать,пишите в лс) Ето не онлифанс,не вебкам,без какого либо интима и ню‼️
-
Гроші. І багато грошей. Ви одна з дітками? Чи з чоловіком? Якщо з чоловіком, це добре. З маленькими дітьми буде важко. Працюватиме один чоловік. Дуже дороге житло. На сім'ю десь приблизно 2000 $ на місяць. Грошова допомога дуже швидко закінчиться. Беріть ліки, і для дітей, якщо вони потребують чогось спеціального. На роботу висооплачувану не сподівайтеся. Якщо немає канадської освіти і досвіду роботи в Канаді. Низькооплачувана робота 14$-19$ на годину це максимум.
-
Доброгр дня всім, хотів запитати де шукати житло на перший час? Та на яких сайтах краще за все шуквти роботу? Планую летіти до Канади з Іспанії. і які провінції міняють водійське посвідчення європейське на канадське без здачі екзаменів. Завчасно дякую!