Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українці в Канаді_Canada

Українці в Канаді_Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
18.7k Posts 3.0k Posters 41.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Alisa
    wrote on last edited by
    от тому і задкую))) бо як би можливість була зразу з чоловіком поїхати, то це того варте спробувати, а зараз покинути насиджене місце тут, коли працюю за комп'ютером і не перероблена, то так собі ідея. Поїхати, а потім просити чоловіка, щоб купив квиток назад)))
    1 Reply Last reply
    0
  • t243501528T Offline
    t243501528T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    у мене колега по роботі був із Індії, і навіть йому далеко не все подобалось, так що...
    1 Reply Last reply
    0
  • t243501528T Offline
    t243501528T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    якщо ви сама з малим, то так і буде, Канада доволі сувора країна і це не видумка. солодко про неї пишуть тільки ті, хто там вже дуже давно і в них все вже нормально влаштоване тяжкою працею, або той хто ніколи не жив у тій же Європі і переїхав у Канаду із конкретної такої дупи, ну і ще той, хто ще сидить вдома на дивані у рожевих окулярах з товстим склом. ось у цих усіх Канада - це рай.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alisa
    wrote on last edited by
    я навіть заміряла відстані на гугл меп, щоб мінімізувати подорож автобусом, краще пішки
    1 Reply Last reply
    0
  • t243501528T Offline
    t243501528T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    я тільки бачив увечері обдовбаних чуваків котрі стрибали на зупинці, один на лавочках, а інший аж на даху зі штаньми по коліно)) у Європі їх би вже повезли у будці, бо тут патруль на кожному кроці, а у Канаді ми йшли до волмарту - вони стрибали, йшли назад - вони співали пісень і вищали.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alisa
    wrote on last edited by
    так, є над чим подумати. Поки ще потягну час, все треба прорахувати, щоб це не було великим стресом для мене і дитини.
    1 Reply Last reply
    0
  • t243501528T Offline
    t243501528T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    😁 є таке, але я їздив на роботу на авто)) а от дружина на курси автобусом))) то такого нарозповідала, що я тут не буду описувати)) бо повідлякую всіх від Канади взагалі))
    1 Reply Last reply
    0
  • t243501528T Offline
    t243501528T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    якщо у вас є фін. можливість поїхати і туди і назад, то мабуть варто спробувати. досвід буде, та й не будете шкодувати, що не поїхали.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alisa
    wrote on last edited by
    так, а ще бомжі, люди пишуть, що живуть в страху, в кого немає машини і їздять автобусом
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alisa
    wrote on last edited by
    мені сподобалося для прикладу в Словаччині, там дуже спокійно і стабільно, але була не в столиці, а в сусідньому місті, невеликому. Там дуже затишно та безпечно, єдине мову треба вчити, бо щоб норм заробляти треба мова, а англ там не дуже вони знають, але їх мова схожа на нашу і її не важко б було вивчити.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5849701001T Offline
    t5849701001T Offline
    Kate
    wrote on last edited by
    Поліція? Я взагалі не знаю для чого вона тут. У мене вкрали велосипед у перший же день виїзду. Із замком, під камерами нагляду від кафе. Офіцер мені прямо сказав - сорі ебаут дед, але шанс, що ми його знайдемо 0%.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alisa
    wrote on last edited by
    отож і питання витратити кошти на пізнання Канади чи звощадити і зосередити там, де вже сподобалося, і клімат гарний. А фінансова подушка в мене, мені навіть авто норм не дасть купити, тобто мільйонів не маю, хоч і є трошки заощаджень.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1846600731T Offline
    t1846600731T Offline
    Марія
    wrote on last edited by
    А яка тожі буде вважатися віза, якщо не влетіти ? Вона ж на 3 роки.
    1 Reply Last reply
    0
  • t243501528T Offline
    t243501528T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    якщо у вас є фінансова можливість - спробуйте Канаду, шкодувати точно не будете, бо отримаєте досвід, а Словаччина вам може ще й здасться супер прекрасною після цього 😁 а от мову - то скрізь треба, бо наші деякі люди живуть у якійсь країні рік без мови і працюють десь прибиральниками, а потім кажуть - ''гавно країна, не нравиться'' 🤣 блін, а що може ''нравиться'', якщо ти їх ніфіга не розумієш і вони тебе??!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alisa
    wrote on last edited by
    ще бачила на ютубі, що є якась в них типу охорона в метро, але якщо є якийсь кіпіш, то вони нічого не роблять, окрім того, що робляти записи в блоктон, і може, якщо тебе різатимуть ножем, то вони викличуть копів. А блокнот, то потім для свідчення)))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alisa
    wrote on last edited by
    треба коли їхати в іншу країну, то не везти з собою свої порядки і устрої, в якиз ти виріс і звик. Їдеш в іншу країну, то значить треба зливатися і жити по їх правилам.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alisa
    wrote on last edited by
    буде ворк, але рахуватиметься як тревел і можна бути в Канаді до 6міс. Віза і дозвіл на роботу то різні речі, хоч і має назву ворк. В такому випадку до візи ворк ви маєте в аеропорту показати лист запрошення від роботодавця, щоб вам дали дозвіл, немає листа запрошення, то немає й дозволу. І взагалі, консультант говорила, що і 6міс потім можуть не дати, можуть менше, бо офіцер побачить ваш первинний намір тут працювати, а з візітер дасть більш всього на 6міс.
    1 Reply Last reply
    0
  • t243501528T Offline
    t243501528T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    п.с. а у Польщі знайомого оштрафували на 150 баксів за перевищення, він запропонував дати на лапу і поїхати, так в нього забрали права і потроїли штраф, то він мені потім ще рік доказував, яка Польща херова і які там всі кончені 😂 на що я йому рекомендував жити виключно в Україні або, наприклад, Казахстані, там теж можна все ''порішать''. отак і з мовою, якщо ти там без мови - то це проїздом, турист, країни ти так не відчуєш ніколи.
    1 Reply Last reply
    0
  • t243501528T Offline
    t243501528T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Золоті слова. Але у нас чомусь більшість плутає терміни: емігрант, переселенець, турист, біженець, заробітчанин. Для багатьох то все одне і те ж саме... 🤷
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alisa
    wrote on last edited by
    так і є))) може, як багато кажуть, то мінталитет такий в нас🤣
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.