Українці в Канаді_Canada
-
от тому і задкую))) бо як би можливість була зразу з чоловіком поїхати, то це того варте спробувати, а зараз покинути насиджене місце тут, коли працюю за комп'ютером і не перероблена, то так собі ідея. Поїхати, а потім просити чоловіка, щоб купив квиток назад)))
-
якщо ви сама з малим, то так і буде, Канада доволі сувора країна і це не видумка. солодко про неї пишуть тільки ті, хто там вже дуже давно і в них все вже нормально влаштоване тяжкою працею, або той хто ніколи не жив у тій же Європі і переїхав у Канаду із конкретної такої дупи, ну і ще той, хто ще сидить вдома на дивані у рожевих окулярах з товстим склом. ось у цих усіх Канада - це рай.
-
я тільки бачив увечері обдовбаних чуваків котрі стрибали на зупинці, один на лавочках, а інший аж на даху зі штаньми по коліно)) у Європі їх би вже повезли у будці, бо тут патруль на кожному кроці, а у Канаді ми йшли до волмарту - вони стрибали, йшли назад - вони співали пісень і вищали.
-
мені сподобалося для прикладу в Словаччині, там дуже спокійно і стабільно, але була не в столиці, а в сусідньому місті, невеликому. Там дуже затишно та безпечно, єдине мову треба вчити, бо щоб норм заробляти треба мова, а англ там не дуже вони знають, але їх мова схожа на нашу і її не важко б було вивчити.
-
якщо у вас є фінансова можливість - спробуйте Канаду, шкодувати точно не будете, бо отримаєте досвід, а Словаччина вам може ще й здасться супер прекрасною після цього 😁 а от мову - то скрізь треба, бо наші деякі люди живуть у якійсь країні рік без мови і працюють десь прибиральниками, а потім кажуть - ''гавно країна, не нравиться'' 🤣 блін, а що може ''нравиться'', якщо ти їх ніфіга не розумієш і вони тебе??!
-
-
буде ворк, але рахуватиметься як тревел і можна бути в Канаді до 6міс. Віза і дозвіл на роботу то різні речі, хоч і має назву ворк. В такому випадку до візи ворк ви маєте в аеропорту показати лист запрошення від роботодавця, щоб вам дали дозвіл, немає листа запрошення, то немає й дозволу. І взагалі, консультант говорила, що і 6міс потім можуть не дати, можуть менше, бо офіцер побачить ваш первинний намір тут працювати, а з візітер дасть більш всього на 6міс.
-
п.с. а у Польщі знайомого оштрафували на 150 баксів за перевищення, він запропонував дати на лапу і поїхати, так в нього забрали права і потроїли штраф, то він мені потім ще рік доказував, яка Польща херова і які там всі кончені 😂 на що я йому рекомендував жити виключно в Україні або, наприклад, Казахстані, там теж можна все ''порішать''. отак і з мовою, якщо ти там без мови - то це проїздом, турист, країни ти так не відчуєш ніколи.