Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українці в Канаді_Canada

Українці в Канаді_Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
18.7k Posts 3.0k Posters 41.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5849701001T Offline
    t5849701001T Offline
    Kate
    wrote on last edited by
    На сім'ю $2000, це приблизно 2700 CAD. Так, доволі реальна сумма, якщо знімати 1бедрум у невеликому містечку і у вас тільки одна дитина.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5849701001T Offline
    t5849701001T Offline
    Kate
    wrote on last edited by
    Для більш точної відповіді на це питання мені треба знати ваш попередній досвід еміграції...
    1 Reply Last reply
    0
  • t243501528T Offline
    t243501528T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    я вам можу дати по Халіфаксу, у нас на двох, без дітей, бюджет був близько 2,5к кад на міс. не шикували, але і не бомжували. якшо двоє мають на руки від 2к кад на міс, то можна жити
    1 Reply Last reply
    0
  • t1846600731T Offline
    t1846600731T Offline
    Марія
    wrote on last edited by
    Підкажіть , будь ласка, якщо віза відкрита на 3 роки, а програма закінчується у 2024 році, то не можна буде працювати, чи як ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5008045832T Offline
    t5008045832T Offline
    Den
    wrote on last edited by
    І до всіх. Є ідея. Це ідея гри. Скоро знову на передовіц маю бути, але як повернусь, то хотів би вже розпочати. Отже про гру. Гра настільна і  створюється з метою цікаво та з користю проводити час дорослим, дітям та їх батькам. Ще одна важлива мета - зібрати кошти від людей з усього світу на підтримку України не в якості пожертвувань, а просто купуючу цікаву гру, бо, нажаль, є люди, які "втомились" допомагати Україні. Тож є можливість зробити таких людей теж частинкою тих, хто допамагає перемозі та відновленню України у такий спосіб. Також це додаткова можливість у ненав'язливий спосіб поінформувати людей про те, що Україна варта уваги та підтримки, бо на неї підступно напала та вчинила агресію росія. Гра буде складатись з кількох випусків-серій. Ці серії - це окремі проєкти. Перша - найпростійша, аби створити комьюніті та швидко реалізувати цікаву для дітей гру. Перша гра дерев'яна, настільна. Підійде для людей навіть без знання мов. Друга картонна настільна. Третя, якщо підуть всі попередні, ціла екосистема. Там тре будуть програмісти тощо. Щодо першої. Саме вона буде проста по правилах гри та проста у виготовленні, тож має бути зроблена порівнянно швидко. Дизайну немає, але там прості елементи. Є дівчина, що погодилась допомогти з дизайном, але радий буду всім, хто хоче долучитись. Також є український виробник, що надав попередню згоду щодо виготовлення гри по макету. Вітаються у командв люди-носії різних мов, бо гра має бути цікава для дітей та дорослих з усього світу. Тематика гри: екологія. Яку допомогу потрібно? 0. Люди, що хочуть долучитись в будь-якій якості: як члени команди, як спостерігачі, як замовники гри, як люди, яким цікаво, щоб в світі було чистійше та щоб ми були більш екрсвідомі. Попередньо будь-хто може підписатись на наші канали: в Instagram: @ecoworldsdao. та в Телеграмі - t.me/EcoWorldsDAO 1. Бажання допомогти Україні (бо частина прибутку піде на підтримку України через офіційний фонд u24.gov.ua/ ) і надати покупцям гарну гру, що навчає з цікавістю. 2. Чесна людина (в першу чергу люди з українським корінням, бо наші у пріорітеті, але не лише українці), хто має громадянство з переліку Кікстартеру, хто зареєструє проєкт і допоможе в реалізації проєкту, щоб виграли три сторони:  проєкт отримав замовлення та передоплатні внески за гру і спільноту небайдужих до екології людей,  замовники гри отримали гру, Україна отримала частину прибутку та додаткову можливість розказати про агресію росії. 2. Частина коштів піде за планом і попередньою домовленістю на рахунки офіційного фонду United24. 3. Бажано, щоб ті, хто в команді мали екологію цінністтю, тобто бажали, щоб світ був чистійше. 4. Активні комунікації з беккерами. Тож вітаються всі, хто аміє та хоче спілкуватись. 5. Радий будь-яким ідеям - швидко на етапі першої гри, бо саме з неї частина грошей допоможе українцям. 6. Якщо є знайомі з оподаткування, з програмування, створення застосунків, бажано саме dApp, буду також радий таким людям  бо для подальших ігор це буде потрібно. 7  Допомога в висвітлені інформації в різних чатах, групах, спільнотах та серед друзів і тих, кому цікаві екоцінності про цю настільну гру, що родом з України. Дякую за увагу! З повагою та побажанням Благодаті Бога, - Ден
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alisa
    wrote on last edited by
    рівень В1, але, якщо чесно вже сумніваюся, що треба пробувати, але ще є час, щоб вирішити чи воно мені треба, хоч і хотіла б спробувати.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roma Ir
    wrote on last edited by
    Але ж людина пише, що у неї двоє діток. І не вказано, чи є чоловік. Якщо сім'я з чотирьох людей, це мінімум 2000 $
    1 Reply Last reply
    0
  • t243501528T Offline
    t243501528T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    якщо у вас розмовна англ., і ви знайдете роботу на 17-20кад на руки, то можна норм. зправлятись. але для прикладу - в магазині типу волмарт на розкладці товару на руки 12-13макс.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alisa
    wrote on last edited by
    влетіти треба до 31.03.24, щоб отримати всі документи і дозволи
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alisa
    wrote on last edited by
    дякую, зрозуміла. Мабуть тим, хто сам з дітьми, хоч і шкільного віку, то буде не солодко
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roma Ir
    wrote on last edited by
    Рівень В1, якщо український то це так собі.... А якщо реальний В1 то це ще більш-менш. Test-clb.osa.ca Пройдіть тут тест. І дізнаєтеся свій реальний рівень.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5849701001T Offline
    t5849701001T Offline
    Kate
    wrote on last edited by
    2000 доларів США? На 4 людини цього вистачатиме, якщо ви зніматимете бейсмент десь у невеличкому містечку до 1000CAD/міс та не дуже багато їсте. для нормального проживання у місті бюджет на таку сім'ю буде коливатись від 3000 до 4000 CAD. Бо треба рахувати ще паливо, страховки, інтернети тощо, а не тільки оренду та їжу.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roma Ir
    wrote on last edited by
    І правильно зробили
    1 Reply Last reply
    0
  • t243501528T Offline
    t243501528T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    всі вірно рахуєте, український і європейський В2 це в Канаді буде як В1, і вам треба буде ще півроку спілкування на місці, щоб вже норм влитись у канадську говірку. вони говорять дуже швидко і часто сленг тулять. ковтають слова тощо.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alisa
    wrote on last edited by
    вибачте, перший смайлик випадково вибрався, не мала бажання його ставити
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alisa
    wrote on last edited by
    Дякую, цікаво, пройду. Просто я жила в сім'ї і ми там місяцями спілкувалися англ, то нам вистачало рівня мого для повного розуміння і висловлювання своїх думок, а коли повернулася в Україну, то відновила заняття свої по курсам, то там рівень В2, але я вважаю, що В1. Але, цікаво, спробую
    1 Reply Last reply
    0
  • t243501528T Offline
    t243501528T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    так, все вірно, у нас тільки на страховки-паливо ішло десь 400 баксів на міс, інтернет+телефони ще 150. багато хто цього чомусь не рахує
    1 Reply Last reply
    0
  • t243501528T Offline
    t243501528T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    ну тут кому що)) мені в Канаді найбільше не сподобався клімат, холодно, вітри страшенні. в травні погода як у Європі у кінці березня... до продуктів так і не звик, все не смачне було. все інше у Канаді норм, та ж інфраструктура мені була не обовязкова, я їздив на авто. парковки великі, місця повно
    1 Reply Last reply
    0
  • t5849701001T Offline
    t5849701001T Offline
    Kate
    wrote on last edited by
    Ми теж платили за страховку тільки 140 доларів, бо у чоловіка стаж 15 років і він його підтвердив страховими. У знайомої у чоловіка 5 років без підтвердження, бо робили страховку в українських ''шарашкіних'' канторах. То у них страховка легковушки 320 доларів. Домашній інтернет 90, мобілки 2х40.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alisa
    wrote on last edited by
    Мене більше хвилює, що я буду пахати на двох роботах і сина не бачитиму. Тому провести своє життя в такому ритмі в першу чергу неправильно по відношенню до дитини. Він перший скаже, що нашо мені така Канада, що я сам сиджу в квартирі і не бачу маму.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags