Українці в Surrey( Суррей). Канада.
-
maps.app.goo.gl/djq9L7dweYi7tZLN7?g_st=ic тут є тканини , а от механізми треба дивитися
-
I'm marvelled at your good deeds and I'm impressed by the way you handled everything for me I want to use this opportunity to say thank you for this privilege you have given to me and I'll forever tell the whole world that you made me $2,000 richer after I started a trade of $200 with you. Mr @TraderAdrianFx is a professional Trader. I'm forever grateful I met him t.me/+BB8HEdLl9qQ0YmI0
-
доброго дня усім, завтра планую із Сурі на Стейв рівер на рибалку, шукаю компанію і щоб розділити пальне
-
www.facebook.com/100064860155724/posts/pfbid04EezrfLdKZhyNZ9it6upz9PgM6bHH5hDp7iCknY1Yi4FUqLtind9ERcJzvxRTKN4l/?mibextid=Nif5oz
-
Пробуйте телефонувати. Часто буває, що перед початком хтось відмовляється і з'являється місце. І знову ж, завжди треба уточняти, краще самостійно, чи CUAET покривається цією програмою.
-
Photo from Афанасьева Ольга
-
Доброго вечора! Я перекладала документи у ліцензованого перекладача (778)927-2379 Наталля Терехова, 55$ за документ.
-
Мені сподобалося робити документи тут, ціна за документ біля 50 і відношення чудове!
-
Rajesh Ahuja Notary Corporation maps.app.goo.gl/oRDXtWsNPejV9yRV7
-
Переклади робили і в Н.Терехової та О.Зарудіної. різні були запити/к-ть, тай ще в тому році, тому по вартості правда не зорієнтую. А по юридич.питанням можу рекомендувати Інна Євпак та п.Романа
-
Починаємо нові групи для молоді! Програма re-Start: 2.0 — це група соціально-психологічної підтримки для молоді 19-30 років, що приїхали до Канади через повномасштабну війну в Україні 🙏 Програма складається з 7 щотижневих онлайн-зустрічей, які фасилітують фахівці з психології, кар'єрного коучингу та академічного консультування. На наших групах підтримки разом ми будемо шукати відповіді на питання: • Як навігувати в новому середовищі? • Як віднайти свій ресурс та ідентифікувати свою унікальність? • Як реалізувати себе професійно та особисто? • Як побудувати своє коло підтримки? • Як гармонізувати свій внутрішній світ із зовнішнім в контексті канадського культурного середовища? • Як знову жити сповна та святкувати життя у всіх його сенсах? Це група підтримки про пошук себе в новому світі, про відтворення свого життя в нових реаліях, про відтворення вміння будувати мрії, ставити плани та досягати цілі 💛💙 Початок вже наступного тижня! Відкрито набір в дві групи: 📍щовівторка | 7 листопада - 19 грудня 📍щочетверга | 9 листопада - 21 грудня РЕЄСТРАЦІЯ: www.healing-project.online/re-start2
-
Maple Hope Foundation Набір в групи підтримки для підлітків 15-18 років — старт вже наступного тижня! 👉 GPS-4-SUCCESS — це семитижнева онлайн-програма для домопоги в професійній орієнтації, пошуку своїх сильних сторін, плануванні кар'єрного шляху та навігації з можливостей отримання визої освіти в Канаді для українців. Щотижневі зустрічі з менторами, кар'єрними та академічними консультантами та психологами допоможуть знайти відповіді на питання побудови свого майбутнього в нових умовах. 🔥 Учасники матимуть змогу пройти безкоштовне тестування з профорієнтації та отримати повний супровід вступу до вищого навчального закладу Канади (підбір програми, допомога з оформленням і подачею документів тощо). Відкрито набір в дві групи: 📍 щовівторка | 7 листопада - 19 грудня (вечірній час) 📍 щосуботи | 11 листопада - 23 грудня (ранковий час) УЧАСТЬ В ПРОГРАМІ БЕЗОПЛАТНА Деталі та реєстрація за посиланням: www.healing-project.online/gps-4-success
-
Група про бізнес у регіоні. Перш за все для українців які просувають власний бізнес \ послуги та хочуть поділитись інформацією. Прохання - рекламні пости раз на тиждень. t.me/+OFK2TacQQMVmNjBi
-
Health Care System Workshop for CUAET Holders! Поширюю інформацію: бажаючі новоприбулі українці можуть доєднатися до online Zoom сесії про користування медичною системою в Канаді. Are you a #Ukrainian CUAET visa holder? Looking to learn more about accessing health care? MOSAIC is hosting a multi-partner virtual workshop on Nov. 15 at 6 p.m. on how to navigate the #health care system in BC. Register today: burnabypcn.ca/navigating-health-care-for-refugees/
-
Добрий день. Запрошую на зустріч завтра в вечірній час. Поговоримо про виклики та можливості підтримати себе і рідних протягом перших двох років в новій країні.
-
Доброго вечора, шукаю співмешканців на 1 грудня щоб зняти будинок \ таунхаус у Сурі, Ленглі, Річмонді, Барнабі (якщо у Ванкувері буде хороша пропозиція – теж розгляну) Взагалі я гнучукий щодо локації, для мене більш важлива ціна і умови. Планую щось знайти щоб вийшло в районі $700-1200 за окрему кімнату. Чому я схиляюсь до будинку ніж до 2х кімнатної квартири: - Мені особисто потрібно щоб це був перший поверх - Більше місця як в плані кладовки так і простору у будинку – як правило це великий зал та велика кухня, більші кімнати - Як правило вийде дешевше в перерахунку на кімнату Переваги квартири: - Менше головної болі із співмешканцями, лекше і швидше знайти руммейтів. Якщо ми говоримо про будинок – той хто орендує на своє імя той буде мати знижку яку ми можемо обговорити. Причиною є відповідальність яку на себе бере головний орендар. Одразу скажу що лендрорди не хочуть щоб у кімнаті жило по 2 особи (5 кімнатний будинок = 5-6 осіб) Думаю лише у мастер бедрум можна посилити 2х