Українці в Surrey( Суррей). Канада.
-
Я от думаю не приймати в групу людей в яких жодної групи Ванкувера не має, але це теж може людина приіхати і не знати груп Ванкувера( але це малоймовірно).Але не буду приймати людей ,в яких жожної групи Ванкуверської не має,яка ваша думка на це .Я все таки думаю проста людина таку сферу не зробить.....
-
Ні мені спочатку на українській, але спочатку був дзвінок я сказала алло по українськи і можливо вони чують українську і починають на українські писати як варіант...
-
Та взагалі в декого ніки учасників одна буква ,але зараз я дивлюся щоб були наші імена і щоб людина була в списку інших груп Ванкувера .Але аферист може приєднатися за ім'ям Анна, а бути іноземцем і навіть чоловіком ,але як вони знають кому писати ?
-
Мені укр
-
Ага
-
Напишіть в особисті імя я гляну чи є вона в нашій групі, хочу зрозуміти якусь взаємодію..
-
Не знаю. Але вона таки заплатила "мені", і мені дуже прикро за це.
-
І взагалі кому хто писав зі знайомих ,щоб скинули гроші ці знайомі з цієї групи?
-
Та знайома ваша Марія яка просила скинути гроші на телеграм з цієї групи ?
-
А кому в цій групи писали люди яких ви взагалі не знали з проханням перекинути гроші? Думаю чи вони знали кому писати чи вони просто навмання писали кожному і випадково попадали на знайомих.
-
Подивіться про фото учасників групи
-
Так, вона в цій групі
-
Іноді видно в учасника в яких він групах, а в декого закрита інформація і не видно.
-
А ця ,що змінила ім'я є в нашій групі не бачу Я думаю вони створювали фейкові муляжі анкет і писали можливо навмання.Хто має ім'я тих хто їм писав , пишіть в особисті.,Я просто особисто не знаю усіх з групи,ті що з Украіни будуть я не має в інших групах Ванкувера я видалю.
-
Дуже прикро. Таке відчуття дійсно, що ніде немає тому межі. Аналогічно трапився нещодавно випадок в моєї укр. співробітниці так шахраї проникли на сторінки і в переписках найближчих, свіжих -просили виручити скинути кошти. Колеги навіть на хв не піддали сумніву та покидали вагомі суми. Коли 1 звінок може дати більше розуміння що це і навіщо.. Трохи лячно, але тут ліпше залишатися підозрілим, ніж добрим та обманутим.
-
Тож бачите така афера є і не в нашій тільки групі , я думаю вони аналізують групи і якісь дані, а потім навмання пишуть ,хто поведеться, а хто ні...