Українці в Surrey( Суррей). Канада.
-
Я думаю таких афер багато просто ми написали про це, а дехто замовчує...Тре а просто настройках змінити обмежження, на фото і телефон, щоб ніхто фейкову сторінку не зміг зробити,хоча може хакери здатні на більше....тож мінімум має бути інфи в телеграмі про нас.
-
Повидаляла підозрілих,і двох що пару днів приєдналися.
-
Ось ці пункти варто увімкнути, це ускладнить життя зловмисникам
-
Справа не в телеграмі, а в користувачах. Безпечних сайтів та сервісів на 100% не буває. Підключайте подвійні авторизації, створюйте надійні паролі, вивчайте можливості налаштування безпеки, які надає той чи інший сайт/застосунок та використовуйте їх. І тоді ви будете максимально захищені.
-
Це відписали в групі Українці у Ванкувері, але в них це раніше було, а нас ці аферисти учора хотіли розвести😡
-
Це повідомлення з іншої групи.
-
Дівчата вітання! Хто з Сюррею?? Чи цікаві б вам були творчі канікули для дітей(іконопис,живопис,крафт) Не безкоштовно.. Шукаю бажаючих,є приміщення… Пишіть в приват. Старт з 25 березня..
-
Сало цікавить . Може хтось вдома робить ?
-
Доброго. Пропоную нові кросівки “OSIRIS” D3 OG. Дуже класні і якісні . Але розмір не підійшов :) Ціна 50 CAD
-
Також продаю два таких смарт годинника. Функціонал і комплектація на фото. Ціна 20$ . Продаю тому що дали на роботі :) Ціна символічна:)
-
Рада запросити Вас до нас в офіс на важливе і приємне заняття. Ми будемо писати писанки. Матеріал наш і участь безкоштовна, але місця обмежені. Зголошуйтест до участі через телеграм, телефон і електронну пошту [email protected]
-
Нагода зустрітись українською громадою і відсвяткувати разом Пасху.
-
Шановні Українці будьте індивідуально уважними і мінімально обережними. Взагалі Канада безпечна країна, але не тільки хороші люди сюди поприїзджали і дистанційні шахраї ніколи незакінчаться. Без паніки, просто мінімально, слідкуйте за особистими речами, сумніваєтесь що телефонують з банку, кажіть "I'm busy, I'll call you back after 5 minute".(крута в мене англійська😃). Не сподівайтесь, що хтось потім буде шукати Ваш велосипед, просто пристібніть його через переднє колесо. І т.д. І якщо Вас ошукали, напишіть своєчасно в группу, можливо це врятує інших.🤗
-
Может кому-то нужно!!!!!Добрый день, польская строительная фирма в Ванкувере набирает сотрудников на внутренние работы подробнее по тел (438)282-61-03
-
Можливо хтось шукає роботу. Не думаю, що там вдасться розбагатіти, та іноді і таке може стати у пригоді. Бачив об’яву, що шууають farmer worker maps.apple.com/?address=8955%20176%20St,%20Surrey%20BC%20V4N%206H9,%20Canada&auid=7177200349436925942&ll=49.165117,-122.735573&lsp=9902&q=Fresh%20Choice%20Farm&_ext=CjEKBAgEEGIKBAgFEAMKBAgGEA4KBAgKEAAKBAhSEAEKBAhVEA8KBAhZEAIKBQikARABEiYpKRZkYY+USEAx24mcKoSvXsA5p+uJvbWVSEBBcaBsFKOuXsBQBA%3D%3D&t=m
-
Добрий вечір друзі! Я шукаю добру людину яка може забирати дитину 7 років після школи в 2:30 до 6 години. Школа називається Forsyth Road Elementary School. Вона знаходиться: 10730 139 St, Surrey, BC V3T 4L9. Може когось дитина також ходить в цю школу. Переважно щоб людина жила в цьому районі де знаходиться школа. Я можу заплатити 10$ в годину. Дякую.
-
Друзі! Віддаєм 3 таких стільці забирати на 150st
-
Шановні батьки та молодші програмісти❗ Мене звати Ірина . Я організовую безкоштовні онлайн майстер-класи з компʼютерного дизайну, програмування, 3D моделювання для дітей 6 - 18 років. Буду вдячною , якщо Ви долучите своїх дітей, так як це - чудова можливість для Вашої дитини розвинути свою творчість, логічне мислення та навички в галузі дизайну та IT. Ціль - спрямувати час та енергію дітей в корисне хоббі, а не в перегляд Тікток, YouTube , або ігри. Та показати, що це дуже цікаво та не так складно як здається☺️ Напрямки, як для менших дітей, так і старших(можна з досвідом): 🟣Scratch, Roblox, Minecraft🎮 🟣3D моделювання (Blender), професійний відеомонтаж та вивчення Photoshop🎬🎨, 🟣Python , C# Unity, WEB-розробка (JS, HTML, CSS), Java На майстер-класах вивчаємо: 1️⃣Основи комп'ютерного дизайну та використання графічних програм; 2️⃣Створення власних ігор, сайтів, ботів, додатків(в залежності від віку) та багато іншого😊 ✍️Для запису пишіть мені у приват📩 Кількість місць є обмеженою‼️ Запис діє до 31.03
-
Привіт учасники групи хочу вам розказати, а можливо хтось з таким стикався . В Різних групах пишуть за інтернет курси комп'ютерні безкоштовні для дітей які розміщенні у Ванкуверських групах.Хочу сказати вам наперед за тими які писали такого роду повідомлення по групах я слідкувала з місяць як їх розміщують різні люди ,а текс один і той же як і з сигаретами і стіками. Написала на дві з таких об'яв.Менеджер так і не зв'язався, всі дані я надала хибні окрім телефону.Фото переписки і що сказали надати прикріплю нижче.Як на мене є можливо і комп'ютерні курси ,але деякі аферисти під комп'ютерними курсами пропонують щось інше чи збирають дані. Хто стикався поділіться думкою.