Українці в Surrey( Суррей). Канада.
-
Доброго ) може є майстер по пралкам?
-
Українська радіопрограма Diaspora. FM виходить в етер, щоп'ятниці о 7 : 00 годині ранку, на хвилі 96.1 радіостанції міста Ванкувер. Сьогодні у випуску: •Актуальні українські та міжнародні новини; • Цей день в історії; •Remembrance Day. Як українська громада буде вшановувати День Пам’яті в Канадіі. Оголошення; • Поезія незламних. Вірш української поета представника доби Розстріляного Відродження Павла Филиповича; Також 🎧 Слухайте у подкасті в телеграм каналі етер на 8. .11..2024 www.youtube.com/watch?v=4ajJavRrU5Q
-
Хто по їхав з дівчат не більше ніж рік до Ванкуверу може отримати комплекти одягу 👇 www.facebook.com/share/1D9v8Tke2P/
-
Так, якщо Ви приїхали в Канаду менше або рік тому і шукаєте роботу, я можу Вас зареєструвати в організацію, де Вам допоможуть підібрати стилісти гарний обсяг для інтерв'ю і дадуть ще комплект щоденного одягу (casual). Пишіть в приват або телефонуйте 604-5967722 #225
-
І теж принагідно нагадаю про жіноче коло, яке стартує наступної суботи в головному офісі PICS. Запрошую на зустріч, щоб будувати нові зв'язки, громаду і пригадати собі як долати виклики, пов'язані зі стресом, переїздом і дбати про власний баланс і ментальне здоров'я.
-
привіт. Хотіла запропонувати бейсмент з якого ми виїждаємо бо знайшли варіант ближче до школи дитини. З 1 грудня бейсмен буде вільний, 2 кімнатній, просторий, сучасний ремонт, район Кловердейл, близько школа Adams Road Elementary, 2000 доларів, лендлорд адекватний. Якщо когось зацікавить, пишіть в приватні.
-
Подарунки для малозабезпечених сімей у Ванкувері: www.lmcb.ca/. На сайті є посилання на аналогічні програми по інших містах
-
Раджу в кого з сімей не великий дохід зареєструватися на подарунки, дають дітям іграшки, книги, одяг , канцелярія, і подарункові сертифікати ( асортимент може в кожному місті змінюватися).Потрібно зібрати документи про доходи сімі та інше .В меню є різні міста там є телефони можливо уточнити якісь запитання,що вас цікавлять.🎁🎅🛍️
-
Доброго дня, якщо в Канаді менше року і ще немає інформації про дохід за рік?
-
Спробуйте подзвонити і записати, або якщо вказаний імейл написати, може потрібно просто принести по картці розбивку з банку які є доходи сім'і за цей час.( Спробуйте , воно цього вартує бо нам минулий рік дали не погані подарунки для дитини , якщо 2 чи 3 дитини то кожній дадуть подарунок)
-
Дякую 😊
-
Можна телефон будь ласка... Surrey цікавить
-
Запрошую 💅бажаючих 💅на 💅манікюр. ✅Я дипломований та сертифікований майстер манікюру. ✅Працюю найсучасними та найкращими українськими матеріалами. ✅Велика палітра кольорів, різноманітних декорів та прикрас. ✅В роботі використовую тільки одноразові розхідні матеріали + повна стерилізація. ✅Адекватна цінова політика 🏠 працюю в Сюррей «Scott Road Station». До зустрічі 💙💛
-
Оленка дуже відповідальна і сумлінна!
-
Знайома здає квартиру)може комусь треба)російськомовна
-
www.facebook.com/marketplace/item/3473609376281355/?mibextid=6ojiHh
-
Добрий вечір учасники групи .До нашої групи доєднався один хлопець з Ташкенту він живе в Сурреї знає російську дуже хоче знайти друзів може ви чути чи знаєте де збираються люди з Ташкенту , так як він в Канаді не давно і зовсім не має з ким спілкуватися і кожного дня пише мені повідомлення,щоб я йому щось підказала якісь групи чи де збираються російськомовні,щоб він зміг найти друзів чи спілкування.Може хтось щось чув то допоможіть людині🙏( розумію, що кожен з нас теж в такій ситуації, хто приїхав і не мав ні знайомих з ким спілкуватися).
-
Він мені писав - не сказала б я що це безпечне спілкування. Дуже дивно и наполегливо все це виглядало - з ігноруванням часу прийнятного для спілкування і тд.. Проблеми в пошуку друзів не бачу - у фейсбук мільйон груп «рускоязычные в…»