Українці в Surrey( Суррей). Канада.
-
Він мене з іншої групи знайшов - там де видно учасників 🤯
-
Так я теж скидала йому групи, але він каже що хоче з Ташкенту спілкуватися І що хоче з Суррею, але груп Суррею не так багато , я скидала йому ванкуверські групи ,щось йому не підходять.Учасників групи немає бути видно, він хіба хто пости пише то бачить.
-
Мені також писав, начебто хоче купувати парфуми, я відповіла, що в наявності наразі жіночі, чоловічі будуть пізніше, потім він написав що і жіноче хоче купити, але потрібно дівчину йому знайти. Тож це теж для мене якось дивно.
-
А ви продаєте парфуми? Можна деталі в особисті повідомлення? Дякую
-
Відповіла у приватні 😊
-
В связи с отъездом, сдается комната в доме, на срок от 1 до 6 месяцев (Delta) С 1 декабря но заехать можно и раньше. Комната просторная, имеет 2 зоны (рабочая и спальная) Кухня и ванная комната общая. Рядом есть все что нужно: продуктовый магазин, банки, аптеки, кафе, Dollarama, Walmart, Save on Food и много другого. Транспортная развязка очень удобная. Цена 700$ (коммунальные и интернет включены в стоимость)✨
-
Радіопрограма на 15.11.2024 Сьогодні у випуску: • Актуальні українські та міжнародні новини; • Спецрепортаж з події: Вечір памяті Ігоря Сікорського та зустріч із захисниками України. Українська громада Ванкувера в дії: інтерв'ю з організатороми благодійного вечора, координатором волонтерських проєктів, художником іконописецем, гостями. www.youtube.com/watch?v=OTUVDpzCFA4
-
Віддам за 30$.Працює
-
Віддам за 30$.Новий)))Подарували сину,а він не грає,(play station цікавіше😂)
-
Віддам безкоштовно ліжко та матрас . Довжина 2 метри , ширина стандарт) практично гарний стан.
-
В связи с отъездом, сдается комната в доме, на срок от 1 до 4 месяцев (для девушки или женщины) (Delta) С 1 декабря но заехать можно и раньше. Комната просторная, имеет 2 зоны (рабочая и спальная) Кухня и ванная комната общая. Рядом есть все что нужно: продуктовый магазин, банки, аптеки, кафе, Dollarama, Walmart, Save on Food и много другого. Транспортная развязка очень удобная. Цена 700$ (коммунальные и интернет включены в стоимость)✨