Українська спільнота Ванкувер
-
Доброго вечора! Можливо хтось буде їхати великою машиною з Ванкувера у Вікторію 13 серпня і може підвезти? (3 людини і багато речей) Хтось їздив убером з Ванкувера у Вікторію? Не розумію на паром квитки самому треба брати?
-
Клімат в різних регіонах Канади(приблизний)☀️❄️ ◼️ Альберта (м. Едмонт): ❄️-14 ☀️+23 ◼️ Британська Колумбія (м. Вікторія): ❄️+3 ☀️+20 ◼️ Квебек (м. Квебек-Сіті): ❄️-17 ☀️+25 ◼️ Манітоба (м. Вінніпег): ❄️-21 ☀️+26 ◼️ Новая Шотландія (м. Галіфакс): ❄️-8 ☀️+23 ◼️ Нью-Брансвік (м. Фредеріктон): ❄️-14 ☀️+25 ◼️ Ньюфаундленд і Лабрадор (м. Сент-Джонс): ❄️-8 ☀️+21 ◼️ Онтаріо (г. Торонто): ❄️-7 ☀️+26 ◼️ Остров Принца Едуарда (м.Шарлоттаун): ❄️-12 ☀️+23 ◼️ Саскачеван (м. Реджайна): ❄️-20 ☀️+26 ◼️ Нунавут (м. Ікалуіт): ❄️-31 ☀️+12 ◼️ Північно-Західні території (м. Йєллоунайф): ❄️-29 ☀️+21 ◼️ Юкон (г. Уайтхорс): ❄️-19 ☀️+20 Можете дописати яка температура у Ваших містах :)
-
У мене пропозиція, знайдіть групу "Я- Мама! Младщая группа" і запропонуйте свою коляску ще там, а то ви давно її щось спекатися не можете 😊
-
Та я й сама дивуюся, що така класна каляска нікому не потрібна безкоштовно. Може мені ціну поставити, тоді буде зацікавленість? Дякую що підказали за таку групу, я про неї не знала.
-
Доброго вечора) Підкажіть,як знайти курси для навчання на (виховательку садочку)і охоронця?
-
Вибачаюсь, а Вам не буде тяжко перепостити мою коляску в ту групу, що Ви радили? Бо мені туди не треба, в нас нема маленьких дітей. Наперед дякую.
-
Привіт, за скільки ви мали номер страховки після прильоту?
-
Залежить від того, коли подали заявку. Хтось подає одразу, хтось тягне. Десь через 3-5 днів після подання заявки можна їм зателефонувати і дізнатись свій номер.
-
Чи є В Ванкувері готелі на 15 днів?
-
Пологи покриваються MSP, знеболення, кесарів розтин - усе. Заздалегідь в лікарню не приймають, тільки коли розкриття досягло певного рівню, після пологів виписують через день, після операції - через 3 дні. Коли йдете з дитиною з лікарні, вони дивлячись, щоб ви правильно пристебнули її в автокрісло. Надають зарчування. Партнер чи хтось інший може бути присутнім на пологах, а також бути разом з вами після в лікарні, родичи, друзі можуть приходити до вас в лікарню. Якщо хочете окрему палату (після пологів), це платно, може частково покриватися страхуванням від роботодавця.
-
Добрий день) пробачте будь-ласка, десь бачила було повідомлення щодо людини, яка робить резюме, не зберегла одразу( Чи не підкажете контакти?) Дякую 🤗
-
Гаразд. Спробую.
-
Nika і увас немає бути коштів на рахунку
-
Мы подавалися