Українська спільнота Ванкувер
-
Краще не кормити за 4 години до вильоту, я не годувала воду пропонувала але він не пив, в цілому у нас і без туалету на час перельоту обійшлось-пощастило😅
-
Доброго дня. Термінове питання!!!! Чи в Канаду всі документи потрібно з апостилем (свідоцтво про народження, диплом, рішення суду про розлученння і можливо ще якісь?)???????
-
Запрошуємо всіх на патріотичний пробіг на електро самокатах та моноколесах до Дня Незалежності 🇺🇦
-
facebook.com/events/s/ukrainian-electro-ride-%D0%BF%D0%B0%D1%82%D1%80%D1%96%D0%BE%D1%82/589643316673211/?mibextid=Gg3lNB
-
Апостиль в Канаді не треба. Лише сертифікований переклад.
-
Дякую
-
Доброго ранку. Підкажіть куди звернутися з гострим зубним болем. ...наче б то є державні клініки в яких безкоштовно лікують.
-
Дякую
-
Державних безкоштовних кліник нема. Спробуйте звернутись в UBC Department of Dentistry, там студенти-практиканти. Але не факт, що швидко приймуть або приймуть загалом - вони часто обирають людей з багатьма проблемами, щоб надати студентам практику.
-
Так, я це і мала на увазі під «сертифікований».
-
В школу подавали документи з печаткою бюро перекладів, взагалі не мали апостильованих документів окрім дозволу на виїзд та проживання від батька дитині з попереднього шлюбу, та ми просто про всяк випадок це зробили тож може і його б прийняли зі звичайним перекладом та печаткою бюро, рішення суду також переводили через бюро перекладів. На документах при подачі навіть не було мокрої печатки, зробили онлайн та просто роздрукували
-
Мені працівник банку відмовився роздрукувати цей документ, то ж я принесла роздрукуваний документ і тоді мені працівниця його заповнила.
-
Привіт.Чи займається хтось Маляркою авто ?
-
Доброго дня,підкажіть якщо людина з 2ю групою інвалідності збирається приїхати в Канаду,чи будуть якісь виплати по допомозі(має візу по куает)
-
Хіба будете працювати
-
Може так но тут без житла нереально буде вам жити )