Українська спільнота Ванкувер
-
Я вже дуже давно іммігрувала. Черга залежить від кліники - треба телефонувати і дізнаватись. Результати досить швидко, але якщо проходити медогляд за кордоном, вони підтягуються досить повільно. Зі слів тих, хто проходив медогляд за кордоном, офіцер може не бачити результатів в системі якщо пройшли менш, ніж за місяць до виліту.
-
youtu.be/eDIt5kbKXWk
-
If you’re interested in a part time/ full time job, send me a message now I’m hiring.
-
Якщо вас цікавить робота на неповний робочий день/повний робочий день, надішліть мені повідомлення, зараз я найму.
-
🇺🇦ПРАПОР УКРАЇНИ | Flag of Ukraine | Ukrainian flag🇺🇦 Встигніть придбати прапор України до Дня Незалежності! • Тканина: атлас високої якості (гладенький) • Розмір: 90 см х 140 см. (+/-3 см) • Є кишеня під флагшток (держак для прапора) • Вартість - 40 CAD (10% від продажу відправляємо на підтримку ЗСУ). • Прапор можу відправити поштою. Також можу привезти у West Vancouver. 🇺🇦Слава Україні! Героям Слава!🇺🇦 Flags of Ukraine. • Fabric: high-quality satin (smooth) • Size: 90 cm x 140 cm (+/- 3 cm) • There is a pocket for a flagpole (flagpole) • Price - 40 CAD (10% of the sale is sent to support the Armed Forces of Ukraine). • The flag can be picked up in West Vancouver. • Shipping by mail in Canada 🇨🇦 . 🇺🇦Glory to Ukraine!🇺🇦
-
👉Індивідуальні заняття з англійської ОНЛАЙН ▶Телеграм +380950325772
-
Слава Україні і її героям!
-
У світі є лише одна країна, де дихається легко і вільно, сонечко світить яскравіше, родить хліб і розкішно цвіте бузок. Це земля твоїх батьків, край твого дитинства, де завжди відчуваєш себе вдома - це Твоя Україна! З Днем Незалежності, ВІЛЬНА ТА НЕЗЛАМНА! Найщиріші вітання, слова підтримки й любові до рідної держави, які зараз так потрібні кожному з нас. Бажаю завжди вірити у свої сили, поважати один одного, любити свою Україну, шанувати нашу історію, пам'яти всіх, хто героїчно віддав своє життя за Україну та її майбутнє. Мирного і переможного неба всім🙏
-
І мені Будь ласка