Українська спільнота Ванкувер
-
На сайті цього шкільного округу (school district 44) є онлайн букінг, там бронюєте час, у цей час приходите за адресою 2121 Lonsdale avenue з документами батьків і дитини + підтвердження адреси (договір оренди і рахунок за комунальні), а також заповненою анкетою (анкета на сайті). Якщо двоє дітей, то два бронювання. Також у норт-ванкувері є організація Impact North Shore, там сервіси для іммігрантів безкоштовні, у тому числі пов'язані зі школами
-
Какой район?
-
Я ще в пошуках нової роботи , направлення робота на кухні помічником, в магазині одягу, на десь на складі, на викладку товару. (резюме відправляю і розношу особисто) Пишу сюди, можливо в групі у когось є якісь варіанти, дякую за увагу, всім гарної п'ятниці)))
-
Добрий день, друзі!!! Може у кого є досвід спілкування с поліцією в Ванкувере. Бо сьогодні на мене був скоєн напад на дорозі. Мотоцикліст міняв полосу перед моєю машиною і я навіть не зрозуміла, що трапилось, я його легко зачепила, але він зупинився, заліз з мотоциклу, підійшов до мене і вдарив ногою по водійської двері, що зʼявилась вʼмятина. Я подзвонила в страхову, вони сказали, що будуть розбиратися. Але може є сенс ще в поліцію звернутися, бо це був напад.
-
Так, перед усім в поліцію
-
Є хтось хто говорить on Spanish? Допомогти з іспанською групою
-
Если у вас MSP, то роды ни цента не стоят - мед обслуживание здесь бесплатное. У ребенка будет канадское гражданство.
-
Всім привіт) Через місяць прилітаю у Ванкувер і заздалегідь цікавлюся роботою( житло є) ☺️ англійську почала вчити кілька місяців тому, тоді коли і надумали летіти, наразі вільно не говорю😃 😃😃 тому для початку шукаю щось де не потрібен високий рівень мови🫠 робити можу абсолютно все🙄 є досвід у ресторані три роки, спочатку офіціанткою, потім адміном. Також працювала в Польщі на кухні ( вмію крутити роли), на складі одягу і вже понад рік на автозаправній станції. Відповідно окрім української і російської добре говорю польською і трохи знаю німецьку ( якщо мені це чимось допоможе в Канаді 😂😂😂) Можу також виконувати будь-яке прибирання 😉 Готова вчитися новому, відкрита, комунікабельна 😀😀😀 Якщо у когось є пропозиції або поради на рахунок роботи, то буду дуже вдячна ❤️
-
Доброго дня. Якщо хтось знає фірми з перетяжки меблів або людину яка це робить, поділіться будь ласка контактом. Хочемо оновити спинку ліжка та його основу, живемо у Бернабі Дякую