Українська спільнота Ванкувер
-
Якщо чесно, без образ, з такою ситуацією я б до Ванкуверу не радила їхати. Подивіться Prince George, Edmonton, Saskatoon, Winnipeg, Thunder Bay - там набагато дешевше життя, робота є, є добра підтримка на перший час, також PR отримати легше. Працюючи на мінімалку ви родину такого складу в Ванкувері просто не потягнете. Вам для початку як мінімум 3-bedroom буде потрібно - це шалені гроші за аренду.
-
Страх перед новим та невідомим, то цілком природна реакція нормальної людини. Саме тому, більшість намагається надати інформацію, щоб новоприбулі розуміли, що їх чекає. Але, я особисто важаю найбільшою та найсерьйознішою проблемою навіть не ціни. Чи маєте ви розуміння, що ваша віза не є нміграційною?! Щоб справді стати емігрантом та мати можливість залишитись у Канаді довше ніж на три роки, ви маєте задовольнити досить суворі вимоги еміграційної програми ВС. У випадку мешкання у GVA, вимоги ще жорсткіші. У випадку - мова 0, чоловік розмовляє «чуть-чуть», ваші шанси майже нульові. Буде дуже неприємно, якщо ви ціною неймовірних зусиль подолаєте найтяжчий адаптаційний період, а вам через три роки вкажуть на даері. Я не намагаюсь вас залякати, просто закликаю добре вивчити наявну інформацію та приймати рішення, розуміючі його можливі наслідки. Це тільки ваше життя, ваше рішення, і наслідки його доведеться відчути на собі. Дуже радив би добре подумати та почати свій шлях у Канаді з іншої провінції, яка має більш лояльну до нових емігрантів, еміграційну програму.
-
Раджу вивчити інформацію у цій таблиці. Тут є посилання на провінційні еміграційні програми. Інформація дещо застаріла, скажімо ціни на рент житла реально виросли десь на третину, дещо зросла мінімальна зарплатня, та загальну уяву ця інформація дає. docs.google.com/spreadsheets/d/1fe9DmV6IA-zctCXBS8sj9AqnWLEv3iZea22SkGoZzX8/view?fbclid=IwAR0opfUgrN19mAGc4kTCUIOEuYdOhdAVwx_beXVEzQ9ycIxmLpDg6FnmT2U#gid=315561760
-
Ще маленький та дуже суттєвий момент. Треба чітко розуміти що «спробувати» у ВС, а потім поїхати до провіцї де отримати PR легше, це дуже поганий план! Система так не працює, є велика вірогідність сильно погіршити свій еміграційний кейс. Радив би звернути увагу на Манітобу чи NL. Там умови отримання PR найлегші. Як отримаєте статус , зможете потім переїхати куди завгодно.
-
Всем добрый день 🌞 Подскажите пожалуйста ,возможно кто знает где в Виктории (остров Ванкувер) занимается стрижками ,либо работают в барбершопе
-
HEYO! Готовий допомогти з житлом у Ванкувері! Віддаю свою кімнату у домі, де живуть мої друзі з Канади та Мексики 🇨🇦🇲🇽 Дуже привітні та чилові люди, обожнюють Україну та будуть дуже раді захостити та допомогти з житлом! 📌Оренда з 8 вересня на будь-який термін: місяць, два чи рік 🙂 📌 900 канадських гривень на місяць:) 📌Є окрема велика шафа для речей, ванна спліт з ще однією людиною, кухня та тераса з шикарним видом на Ванкувер🌳 📌Адреса: 357 26th St (15min to Lonsdale, 45min to Dt) Якщо є питання або зацікавленІ — пишіть у приват. Здаю, бо через два дні переїжджаю до Бостона, а так би взагалі залишив собі. За такі гроші і з такими чудовими румейтами — важко знайти подібне у Ванкувері🙃
-
Но це сша
-
Дешево ) я знаю знайомих в сша 3000 )
-
Підтримую інших: з усіма симптомами не вагайтесь та ідте на усяк випадок до emergency. Таксі чи убер. Про всяк випадок, викликати швидку - це $80 коштує.
-
Дякую