Українська спільнота Ванкувер
-
В яку клініку хто зна підкажіть
-
Я теж так думаю, щообійдусь без швидкої, завтра син відвезе, та і вестибулярна може " заспокоїться"...
-
Убер в клініку но тут все погано з медециною ) незнаю чи є сенс викликати швидку
-
Тільки що отримала розрив барабанної перетинки...по власній дурості. .тошнить і сильно *" крутиться голова" . Визивать швидку допомогу боюсь що дорого коштує...куди звертатися завтра?
-
Если вы недавно приехали по визе CUAET и нуждаетесь в кухонной посуде ( тарелки, кастрюли, электрочайник, тостер и тп), напишите мне в личку
-
Ні, нічого більше робити не треба. Клініка сама відправить результати до IRCC.
-
Легенда Карпат у кінотеатрі Ванкуверу 19 та 23 вересня. ДОВБУШ The Rio Theatre 1660 E Broadway, Vancouver, BC V5N 1W1 Поспішайте побачити першим! Епічна драма Олеся Саніна, яку вже охрестили проривом українського кіно. Ім’я Олекси Довбуша стало легендарним адже цінності, за які він боровся - поза часом. Свобода й справедливість, вірність, гідність, любов до рідної землі — все це сьогодні хвилює кожного, для кого ці слова мають значення. facebook.com/events/s/ukrainian-film-dovbush-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%96%D0%BD%D1%81/6967233013338736/?mibextid=RQdjqZ
-
Доброго дня,шановні матусі 17-річних синів.Скажіть будь ласка,як виїжджали з України?Чи потрібно спочатку ставити дитину на облік в військкоматі?Які документи хочуть на границі?Консультувалась на місці,кажуть різне,тому цікавить саме Ваш особистий досвід.Дякую🙏
-
Всім привіт ) 14го вересня буду летіти з Ванкувера в Україну і 2го жовтня повертатись назад Якщо комусь потрібно щось передати, пишіть в приват домовимось
-
Обов'язково із собою приписне і все буле гуд на кордоні. Раз їхав питали в сина раз ні. В військоматі сказали самий головний документ з ним щоб був