Українська спільнота Ванкувер
-
Теж цікавить
-
Якщо у Вас є гроші, то як можна просити допомогу?! Доїхали аж до Канади щоб продовжувати жити по-совєтскі?
-
На рахунках має бути майже нічого , а якщо ви приїдете і отримаєте 3000 тисячі ви маєте все підтверджувати , на що витратили ці кошти якщо на рахунках у вас буде по нулях. Навіть якщо вам нададуть допомогу на місяць в наступному місяці вас потрібно виконувати умови піти на курси англійської , шукати роботу , показувати чеки на що ви витрачаєте і багато інших нюансів.
-
Привіт😉,хочу подякувати усім людям 👏(мужчинам,жінкам,дітям),які допомогли,мені,пройти практику в барбершопі. Тому наш салон дарує для Вас,знижку -10% ,а хто приведе з собою друга,ще -5$. Для нових клієнтів-5%. Буду,Рада Вас,бачити і докладу всі зусилля,щоб Вам сподобалося🙂
-
Доброго дня! Печу торти,десерти,короваї на замовлення. Ленглі,Сурі,Ванкувер.
-
Організація Impact North Shore, що допомагає іммігрантам, запрошує українців на семінар про пошук роботи в Канаді. Семінар відбудеться 21 вересня о 12:30 в офісі Impact North Shore за адресою 123 East 15th Street North Vancouver, кімната 207. В організації є україномовні працівники з питань працевлаштування, допомоги з документами (податися на ворк перміт, медичне страхування, допомогу для малозабезпечених від провінції), дітей (школи, програми для дітей, гранти на спорт), програма працевлаштування молоді, заняття з англійської для дорослих. Усі послуги Impact North Shore безкоштовні.
-
В LINC - подивіться посилання на сайті ISSofBC. В них багато локацій.
-
Доброго дня всім. Шукаю кімнату для себе, Ванкувер, чоловік, спокійний, працюю.
-
Проживаю у Бернабі
-
Доброго дня . Можливо я звернулася не в ту групу ,але хочу спробувати вашої допомоги . Потрібен страховий агент ,щоб застрахувати житло ,бажано помісячно . Дякую за допомогу