Українська спільнота Ванкувер
-
Дякую за швидку відповідь
-
ISS of BC
-
Хто здає кімнату ??? Ванкувер ?
-
Дівчатка усім привіт 🙋♀️ Хочете мати гладку та доглянуту шкіру? Мене звати Ольга та я сертифікований косметолог з медичною освітою. Нещодавно приїхала до Ванкувера та хочу зробити вас ще красивішими🥰 Маю 6 років стажу ( Україна, Грузія та Іспанія) та тисячі задоволених красунь. "НАТУРАЛЬНІСТЬ, ЕСТЕТИКА та ДОГЛЯНУТА шкіра" мій девіз! Ставте " + " у коментарях для отримання прайсу та консультації
-
Онлайн підійде?
-
Добрий вечір там є попередня реєстрація чим можна просто приходити?)
-
Всім привіт, пропоную підробіток,шукаю графічного дизайнера для розробки схеми-інструкції для одного товару.
-
Шановна громадо, маю таке питання чи дійсно все настільки стало погано з рівнем злочинності і безхатьками? На ютубі багато відео про те що все стало дуже погано в Ванкувері. Як з ваших відчуттів та досвіду? Чи є нормальні більш-менш безпечні місця для життя з дітьми. Заздалегідь вдячна за рекомендації локацій.
-
Весь GVA досить безпечний. Статистика злочинності набагатотнижча від українську. Як не лізти у самі клоаки Іст Хастінс , все більш-менш безпечно. Тут треба мати на увазі інший момент. Не варто селитись у моноетнічних районах. Не тому, що там живуть погані та кримінальні лбди. Просто часто коли емігранти з якоїсь однієї коаїни селяться в одному місці, вони будують там своє окреме закрите суспільство за прикладом країни народження. Не думаю, що хтось дуже моіяв жити у культурному середовищі, скажімо такого прекрасного міста, як Бомбей. Ну і дятям в школі буде не комфортно опинитись в ситуації, коли навколо всі квакають на своїй мові а вони єдині хто без рушника на голові чи не вміють справно їсти рис паличками…
-
Подивіться в Pinetree Clinic (біля Coquitlam Mall), або Eagle Ridge Clinic. В них бувають вільні сімейні лікарі.