Українська спільнота Ванкувер
-
Доброго дня добрим людям! Можливо хтось з земляків має сина років 10-11 , зростом десь 140-145см. Маємо декілька курток у гарному стані , дощові штани, ризові чоботи. З радістю віддамо. Син за літо виріс, все стало малим, хоче віддати саме українцям. Живемо в районі 24Av-161st. Surrey. Треба приїхати та забрати, бажано сьогодні - у понеділок. Як комусь цікаво , пишіть
-
Пошукайте на маркет плейсі дуже багато відають )
-
www.translink.ca/about-us/careers/cmbc-career-opportunities?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=MT_CMBC_23_conversions_FB_Prospecting&utm_content=Image_Dayton_V1&utm_term=%7B%7Basset.name%7D%7D&fbclid=IwAR27mBwz8bG1DchF57zK9bisUHeQ6oKeajqVgjzlX0r-Kv6diPNh1SsA_Ew_aem_AfOW8M5eC7nTkHLzmx74PvXeA-PTNpJHMknZ6nYZVI5gKzzpr5MKv-R47IpIWoO7oqonGjxDfiI4hs81NtfqAe0n&campaign_id=6461233544659&ad_id=6461243073059
-
Комп'ютерні ігри обожнюють майже всі діти, та годинами проводять час біля комп'ютеру або телефону 💻📱 А Ви, знали, що кар'єра кожного другого програміста починалася з захоплення комп'ютерними іграми ? 🎮 Направте цю залежність у корисне русло ! Я Олександра, та моя ціль - показати батькам та дітям (6-17років) , що програмувати набагато цікавіше, ніж грати 😉 Ми навчимо втілювати ідеї дітей в дизайні , 3D моделюванні, відеокліпах, сайтах, програмах. А найменші програмісти створять свою власну гру або мультик🤩 Онлайн - це зручно ! Спробуй безкоштовно саме зараз, пишіть " ХОЧУ"
-
Доброго дня. Можу бути нянечкою для вашої дитини . Кого цікавить пишіть .
-
Тільки на Uber Eats. Людей возити - 4 клас потрібен.
-
Хто знає як податись на візу США? Хто може допомогти?
-
Привіт всім, я із мамою нещодавно прилетіли в Ванкувер. Шукаємо житло. Якщо у когось є варінанти пишіть мені в ПП