Українська спільнота Ванкувер
-
Точно не памятаю но давали 2000 зараз бачив що по 1000
-
Rbc
-
Шукаю роботу
-
З 28-го жовтня відкривається вже 5-й сезон занять в Українському Клубі розмовної англійської мови. Заняття відбуватимуться впродовж 8 тижнів, як завжди - по суботах, і як завжди - БЕЗКОШТОВНО, та ще й просто біля Metrotown Skytrain Station. На Вас чекає приємна дружня атмосфера, підсилена горнятком чаю-кави зі смаколиками. Відвідування занять - за попереднім записом. Для запису та з запитаннями звертайтесь за адресою електронної пошти, що вказана в постері над цим дописом. З додатковими питаннями можете звертатись до мене в приват. У зв'язку з популярністю заходу пріоритет буде надано новим учасникам. Учасники попередніх сезонів теж можуть відвідувати Клуб за наявності вільних місць.
-
Зроблю ваш святковий день чарівним! Привіт! Мене звуть Лілія, і я досвідчений художник-оформлювач з 5-річним стажем у прикрашанні незабутніх подій! 📍Vancouver, Burnaby, Richmond, Surrey, Coquitlam. 🎂 Дні народження 👰 Весілля 👶 Гендер-паті 💍 Пропозиція руки і серця 🧒 Дитячі свята Мої послуги включають в себе: 🎈 Оформлення повітряними кульками та аксесуарами: Створення арок, гірлянд, ліхтариків, ваз і свічок для яскравого та святкового оформлення. 📸 Оформлення фотозон: Створення креативних фотозон із цікавими банерами та декором, щоб зберегти яскраві спогади про вашу подію. 🪅 Виготовлення піньят різних розмірів для дорослих та дітей. Я готова приступити до оформлення вашої події з повним натхненням та увагою до деталей. Дайте мені знати про вашу тематику та побажання, і разом ми зробимо вашу подію особливою! Instagram 👉🏼 instagram.com/decor_liliumrose?igshid=MzMyNGUyNmU2YQ== 📧 [email protected]
-
компанія не має назви? та вид діяльності не вказано. така форма «оголошення» найбільше схожа на Шахрайство
-
Здравствуйте. Есть ли здесь те, кто получал одноразовую визу в Канаду без загранпаспорта? Теперь получили загранпаспорт и занялись вклейкой или уже даже вклеили в новый загранпаспорт? Подскажите, как это происходит, где по этому поводу можно найти информацию?
-
Маємо лососеву ікру: Spring salmon 0,5 кг = 50$ 0,1 кг =15$ Може кому цікаво то є ще копчений Весняний лосось. Є фасовка по 0,5 і 1 кг Ціна 40$ кг - можливість індивідуального замовлення при необхідності 🐟 -власний відбір з Port Moody -доставка🚗 за попередньою домовленістю За подробицями прошу писати в приват. Всім гарного дня і до зустрічі 👋 PS. В п'ятницю їду до Ванкувера і можу взяти з собою необхідну кількість 👍