Українська спільнота Ванкувер
-
Привіт, чи є в кого контакти волонтерів в аеропорту Ванкувера? Прилітаю вагітна потребую допомоги
-
Підробіток вдома💰! Потрібен менеджер в міжнародну компанію для роботи онлайн📱 з будь-якої точки Світу🌍. Повнолітня україномовна/російськомовна дівчина/жінка, відповідальна і нелінива, готова навчатися і працювати в соцмережах. Часткова зайнятість. ЗП на карту💳. Пишіть "+" в ОП💌.
-
Доброго дня. Чи є в когось послання на українську группу, чат на острові Нанаймо?
-
Чи є такий чат для української групи на о.Ванкувер?
-
Всім привіт Можливо у когось була така ситуація: Я зараз знаходжусь у Канаді Мій 15 син з бабусею( моєю мамою) знаходяться в Україні але в січні планують прилетіти також в Канаду З батьком моїх дітей я розлучена Порадьте будь-ласка які потрібно документи - при перетині кордону Буду вдячна🙏
-
Якщо буде дитина їхати з рідною бабусею то у неї має бути копія свідоцтва про народження дитини та свідоцтво вашого народження ( щоб довести спорідненість з Вами) це все дозвіл від батька та ваш не потрібен ( моя мама вивозила племінників) це все потрібно тільки для проходження митниці в Україні при вильоті з будь-якої іноземної країни дозвіл не потрібен. Мама так вивозила моя дітей рік тому ( наразі перевірте інформацію на офіційному сайті державної прикордонної служби України)
-
Свідоцтво можна зробити через РАГС мама може звернутися запитати, також можна зателефонувати до Державної прикордонної служби вони дадуть поради та нададуть достовірну інформацію
-
Начебто нічого не змінилося
-
На час запровадження в Україні правового режиму воєнного стану діють положення абзацу тринадцятого пункту 2-3 , відповідно до яких: Виїзд за межі України дітей, які не досягли 16-річного віку, в супроводі одного з батьків, баби, діда, повнолітніх брата, сестри, мачухи, вітчима або інших осіб, уповноважених одним з батьків письмовою заявою, завіреною органом опіки та піклування, здійснюється без нотаріально посвідченої згоди другого з батьків та за наявності паспорта громадянина України або свідоцтва про народження дитини (за відсутності паспорта громадянина України)/документів, що містять відомості про особу, на підставі яких Держприкордонслужба дозволить перетин державного кордону
-
Дякую
-
Привіт! 🩵 Мене звуть Валерія, я СММ-спеціаліст, перелік моїх послуг: 1. ведення сторінки Instagram; 2. створення візуалу (фото/відео/контент); 3. монтаж відео; 4. написання текстів; 5. сторізмейкер; 6. створення рекламних макетів; 7. розробка логотипів/аватарок; 8. створення фірмового стилю ведення сторінки; 9. рекомендації щодо ефективнішого просування; 10. створення контент-плану. Якщо щось із переліченого Вас зацікавило - пишіть @valeriiaa_smm 🎀 Буду рада допомогти!