PR CUAET
-
Я пишу що немає.
-
Підкажіть будь ласка, в аплікації на куает відмічали що маємо national documents а тепер в цій заявці теж так само робити ? Бо знаю що національний паспорт не ж важливим Чи можна відмітити що не маю ?
-
І нам
-
Касательно переводов на сайте IRCC есть четкие требования к переводам. Люди, не ленитесь искать, если от этого зависит ваша судьба)
-
Вот, с сайта Canada.ca
-
Не знаю простой парень из " мама я покушал" не имея семь пядей во лбу, заполнил и рассказал и показал.. и все получилось😊
-
Вот кстати то о чем я говорю и да уже разобралась точно после положительно ответа по запросу :
-
Дякую
-
Тут вказано що має бути сертифікований перекладач з Канади або з закордону. Тобто можна через той же самий апостиль зробити переклад ,думаю в них точно є сертифікат ,вірно ?
-
Выгнать не выгнать эту уже как решат , но запрос на сертификат отбора от Квебека все равно надо прости с подачей федералов или нет , запросу это уже от программы зависит , здесь да федералы просят .
-
кажіть ні. бо український паспорт старого зразка (не ід карта) ще й прийдеться перекладати
-
Всім привіт. Зайшла в аплікацію на PR. Раніше в трекері всюди було: “we’re processing your application”, а зараз з’явилось “Final decision 5 June” але портал 1 ще не приходив. Що це може означати?
-
Я писав в целом о Канаде не о АОС в частности. Для АОС насколько мне объяснили подходит перевод не сертифицированный
-
У багатьох бюро перекладів є печатки англійською мовою і вони їх ставлять на перекладі В мене, принаймні, саме так - печатка англійською мовою
-
Процесс завершён, решение принято, где-то застрял портал 1. Я бы им позвонила и спросила где он.
-
Тільки слот, якщо ви не є інвалідом чи багатодітними.
-
Наприклад?
-
Думаю, писатимуть тим, хто заповнив майже всі пункти і тд. Якщо залишиться місце, то писатимуть тим, у кого лиш А або В, але таких більшість
-
Ймовірно ви праві. Але вче одно не зрозуміло, як далі це все буде виглядати. Як вони будуть розглядати заявки? Тих хто встиг податися до 11ого вони не можуть вже відхилити. А значить їх треба якось вміщувати в кожномісячну квоту. А для тих хто ще й не подався, і хто зуміє заповнити ті перших шість степів у наступні місяці то мабуть таких аплікантів будуть ставити у чергу на квоти. І це в тому випадку якщо цей наш сьоім взагалі буде прожовжувати існувати, я хтось уже тут казав. 🙈🙈🙈🙈Чи я не знаю. Взагалі не уявляю як все буде.
-
У мене печатка двома мовами, це сайт pereklad.ua
12 Jan 2024, 17:45
194651/445547
15 minutes ago