PR CUAET
-
Ну я хз что для них партнеры) Поэтому утверждать ниче не буду😅 Как не крути, это все срань… На кой добавили - не понятно
-
Читаю вот, що Сазановичі працюють на ріелторську фірму Cir Realty. І вроді стара фірма, у 80-х заснована, але чомусь я за весь час життя в Калгарі ніде даже реклами їх не бачила, а вот ре/макс на кожному кроці…
-
Та все подряд в том году получали нормально PR, пока не это вот, да🥲
-
Чому не підійде?
-
3rd party partners )))
-
Ну так эти 3rd party все равно имеется ввиду разные правительственные структуры, разве нет?
-
А не було новин коли буде рух по паспортах , які застрягли на етапі Дані відправлено на перевірку вже як 2 місяці?))
-
У мене так само, з 11 квітня ( чи є хтось хто подавався в ці дати і у кого паспорт відправлений на персоналізації або виготовлений ?
-
Вони самі на себе працюють… в них є помічники (брокер , та рієлтор) Ну то вже вам обирати. Я розповіла тільки свій досвід. В нас пройшло все швидко і просто з ними. Ще і подарунок отримали від них. Та запрошення на вечірку :)
-
По Lendwise не скажу, бо це не топ 5 банків, надіюся, що умови прийнятні. Насправді, 5.24% як для 6-місячної давності іпотеки - досить непоганий процент. Хоча можна було й дещо краще 5.04% Але головне навіть не процента ставка, а умови, які у більшості випадків мало хто читає, а банк надає ознайомитись в останній момент. Умови - це те, на чому ви можете зекономити або переплатити 150-300К (залежно від суми позики), зокрема, що стосується рефінансування/дострокового припинення договору/переходу до іншого кредитора, а також зменшення амортизаційного періоду. Питання було: чим погано, коли брокер і рієлтор працюють у парі? Тим, що у них є пряма заінтересованість, щоб ви через рієлтора оформили купівлю і через брокера отримали фінансування. Тобто, якщо на горизонті буде інший варіант фінансування, а брокер не співарацює із тією установою, то він буде заінтересований, щоб вас профінансувати через "свій банк" (зі списку із ким він співпрацює). Це не завжди матеріалізується у ризик, але потенційний конфлікт інтересів вбачається. Для вас же важливо, щоб і рієлтор, і брокер максимально представляв ваші інтереси, а не один одного.
-
Питання - я в Альберті, після отримання пр подалися на нові sin номери, прийшли листи з номерами, в мене починається з 1, в дружини з 6. Ще є в когось таке?) Я почитав що 1 це для Атлантичних провінцій
-
Guaranteed )))
-
Інша справа , що работодавці не хочуть просто вникати що і як. Тому знімають з себе всю відповідальність, просто не підписуючи нічого
-
Це вже дуже stingy (це традиція). Рієлтор отримує комісію 2.5% від вартості, і є доброю традицією купити символічний подарунок покупцю. Це приємно, і це свого роду традиція
-
Шампанське та Google штуку таку… ммм не знаю як вона називається. Для умного дома в общем система… Ще і ключі від квартири привезли додому через час після сделки с банком.
-
а що дарують - заінтригували🤔
-
Потрібно робити довідку про несудимість з апостілєм?
-
Наші друзі купували одночасно з нами, але через іншого ріелтора. Їм нічого не подарували…
-
Всі рієлтори при купівлі дарують подарунок - це традиція у Канаді)
-
Ну то понятно. Вони нічого і не скривають. То в договорі вказано все . О ! значить був таки договір з ріелтором . Бо памʼятаю що все це було розписано … це все сплачує продавець нерухомості
12 Jan 2024, 17:45
200599/407363
about an hour ago