PR CUAET
-
А якого розміру повинно бути фото? 10×15 чи щоб у паспорт влізло?
-
Можливо ви підкажете як замовити платний звіт?
-
Понял. Спасибо за подсказку.
-
Так, обовʼязково
-
Майже в кожній треба розмовляти як Пьер Рішар, а так так, нічого складного 😁
-
Дякую)
-
У мене особисто такого кейсу не було, а от знайомі так робили, бо там візи на 10 років і вони подорожують. У розділі - паспорт все завантажували.
-
Нет
-
Заявка була сформована на офіційному сайті університету 10 тижнів тому. Писав їм один раз, не відповідають. Напишу ще на наступному тижні, але не впевнений що можу отримати Додадок. Дякую.
-
Скажіть будь ласка, чи потрібна оцінка диплому через wes для подачі на skilled worker? Чи можна зробить переклад за допомогою сертифікованого перекладача тільки. Дякую за відповідь.
-
Добрый день. Подскажите, это нормально, если после сдачи биометрии прошло уже 2.5 месяца и не прислали подтверждение(запрос) медицины? Это PNP EE. Статус background check не меняется. У кого-то было такое? Спасибо
-
Я розумію, але ми отримали підтвердження WES course by course з додатком 1996 року перекладеним українським бюро перекладу. Це було на весні цього року! Ваша проблема що це дублікат, тож маєте робити як каже апостиль, тобто дочекатися від вузу нового дублікату диплому. На course by course ми не можемо самі загрузити свій переклад, нажаль…
-
Дякую, чи ви маєте лінк де це прописано? Я не можу знайти
-
Підскажіть, на яку адресу відправляти паспорт на вклейку візи?( посилання не відкривається)
-
Місяців 10 тому
-
Ну у меня открылась ссылка сразу))
-
Уже заработала, странно)
-
У меня есть AOR, сама ссылка на веб-форму больше не работает: secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/72
-
Так
-
Підкажіть будь-ласка, чи потрібно сплачувати консульський збір в 53 cad за паспорт дитини по 12 років?
12 Jan 2024, 17:45
256450/472087
2 minutes ago