PR CUAET
-
Мой успех моего гражданства уже 20 лет. Посмотрим на ваш успех
-
Жесть, а чому не посадять? То що я не можу покидати Канаду? 😅
-
А ви випадково не в курсі це в порядку живої черги відбувається?
-
Можна і особисто. Тим більше на свйті консульств пише - особисто.
-
Я вам желаю удачи. Но дорога длинная до пр
-
Люда, дуже дякую що згадали і мене у своїй розповіді, яка ніяким чином не в'яжеться з реальністю і цьому є підтвердження і переписок і є очевидці. Але то таке. Я не ображаюся, просто тепер я на всі 1000 відсотків впевнена в людях з якими ми співпрацювали і продовжуємо. І я рада що саме вас серед нас немає. Бажаю успіху
-
Ну і з ікопр здається можна машиною з США
-
Дякую
-
Ви сьогодні могли бути серед нас, але обрали інший шлях. Бажаю успіху
-
У цьому лінку написано, що треба відіслати на пошту і там вказана пошта, щось я заплуталася з цим
-
Якщо отримали поза межами цієї країни, то мала б бути безстроковою. Але також може бути, що на довідці буде вказано дата її строку.
-
Ну воно типу треба, але цікаво які будуть реальні дії. Робоча віза вона ж дійсна лише з дозволом на працю. Я коли летів на відпочинок, друг каже візьми перміт, бо не пустять. Я звісно взяв, і дякую другові, що нагадав. Але як прилетів в Канаду та й питаю візового офіцера: а якби не було ворк перміта то що? Не пустили б? А він каже формально маємо право не пустити, але скоріше за все просто б заняло час, і просиділи б там кілька годин
-
Торонто. Але у мене є тільки такий лінк canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/kuryerska-dostavka-pasporta-oformlenogo-u-konsulstvi
-
Яке консульство?
-
Я ж не проти. Потрібно слідкувати інструкції IRCC вимог до перекладу. Посилання вище.
-
А навіщо засвідчувати підпис перекладача? Він же дає свої дані у документі, який перекладає
-
Якщо вам зручно особисто (ви в Торонто) то не думаю, що відмовляться прийняти.
-
Робили без цього - результат вже мають. Там вказано де має бути нотаріально посвідчено підпис -це довіреність на дитину і форма , яку подає родич з ПР або громадянством. На решті документів не вимагається , тому що вони можуть запросити самі ці документи з українських реєстрів у консульстві
-
Так я ще раз перечитав цю суперечку. По перше Ніхто нікого нікуди не посилав, фраза відчепитись по перше не Ані по друге це не послать когось кудись. По друге щодо привласнення чужих заслуг - це думка автора вона субєктивна але не я не вважаю образою щоб наказувати учасників чату.
-
Так вона у всіх довга. Не тільки ж у мене, у вас також, не дивлячись на ваш 20 річний досвід
12 Jan 2024, 17:45
285195/435401
3 minutes ago