Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t410665276T Offline
    t410665276T Offline
    270879
    wrote on last edited by
    Афганцы албанцы у них само правительство ведёт войну. А нас напали
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Slava
    wrote on last edited by
    У 2021, всім іноземним громадянам які застрягли в Канаді у звʼязку із Covid ізоляцією, уряд надав ПР окремою Public Policy.
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    не будет. ваще отчество никого не интересует
    1 Reply Last reply
    0
  • t480504137T Offline
    t480504137T Offline
    Наталия Демьянова
    wrote on last edited by
    Ъохо
    1 Reply Last reply
    0
  • t1141779904T Offline
    t1141779904T Offline
    Ivanna Khara
    wrote on last edited by
    Дуже дякую за рекомендацію, Віталік! Дуже ціную ❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    далеко не всем, а только вот этим. You may be eligible for permanent residence if -you have work experience in Canada in an essential occupation or the health or health services field or -you recently graduated from a Canadian post-secondary institution и не раздал, а дал возможность подать. и да, как всегда количество квот и мест было ограничено www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/tr-pr-pathway.html
    1 Reply Last reply
    0
  • t1141779904T Offline
    t1141779904T Offline
    Ivanna Khara
    wrote on last edited by
    Потрібно в першу чергу звертатися до компетентного ріелтора. Рієлтор уже складе план ваших дій відповідно до вашої ситуації, щоб купівля житла була успішною. Я, як рієлтор, маю провірених спеціалістів, яким довіряю, і яких рекомендую своїм клієнтам, це і моргідж брокери, і інспектори, і спеціалісти з перевірки кондо документів, юристи та інші. Хороший рієлтор вам розкаже як тут відбувається процес, з чого розпочати, проговорить важливі моменти і які помилки не робити. Я ліцензований рієлтор в Альберті, працюю в Калгарі, Ейрдрі і навколишніх містах, тому якщо у вас є запитання чи потрібна консультація, будь ласка, телефонуйте- 587-434-3907 Іванка
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Slava
    wrote on last edited by
    У 20 році були
    1 Reply Last reply
    0
  • t1141779904T Offline
    t1141779904T Offline
    Ivanna Khara
    wrote on last edited by
    Борис відповів, що: «Ivanna Khara дякую за пояснення! Ріелтор намагався зупинити, 2 дні це була ідея покупців бо вони боялися що програють. Коли я зателефонував не було з кім розмовляти, вони вже бачили себе у цьому будинку.»
    1 Reply Last reply
    0
  • t193852494T Offline
    t193852494T Offline
    Serge K
    wrote on last edited by
    Да, я имею ввиду, что когда подаешься на продление воркпермита, то старый продолжает действовать даже если его срок истек. Вопрос есть ли ограничение насколько он остается действующим, на полгода например. Это пишется в письме которое приходит после подачи на продление.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1141779904T Offline
    t1141779904T Offline
    Ivanna Khara
    wrote on last edited by
    Ось цей був коментар від Тетяни: Можливо я не права, але якщо є відмова в кредитуванні то внесок повертається в повному обсязі, так як це не вина клієнта. Виставити оплатити різницю має право власник тільки в тому випадку, коли був схвалений кредит а покупець відмовляється купувати обʼєкт нерухомості. Можливо я не права - поправте мене. Ось моя відповідь: Tetiana, депозит обов’язково повертається, якщо вони підписують non-waiver/non-satisfaction of conditions і надають його вчасно в той період, який зазначений в контракті (офері, який обидві сторони підписали, тобто продавці і покупці). У такому випадку, депозит би віддався і вони б не могли подати на них в суд. Тобто, це б означало, що вони подали документи на схвалення в банк, але банк не схвалив їхню іпотеку, і відповідно вони не можуть придбати це житло, і відмовляються його купувати, і підписують цей документ, що вони не змогли задовольнити одну з умов контракту, таку як фінансування іпотеки. Але якщо покупці, як вказано в даній ситуації, підписали waiver/satisfaction of conditions, то в такому випадку це уже називається firm deal і вони уже не мають права відійти від покупки згідно з контракту, і якщо вони це роблять, вони його порушують і тоді їм і не віддають депозит, і мають право подати на них в суд, за збитки, які завдані у зв’язку із невиконанням умов контракту. Але для того у тих людей і був ріелтор, який повинен був їм пояснити, які наслідки будуть при таких діях, і що вони не можуть знімати умови, поки вони не мають approval, тобто офіційного схвалення банку іпотеки на купівлю саме цього житла, і те що вони мали pre-approval (попереднє схвалення), це не означає, що вони отримують кінцеве схвалення. І дивно, що якись ріелтор прописав в контракті лише два робочі дні для отримання схвалення іпотеки, бо це нереально в такий швидкий термін його отримати без наявності попереднього схвалення, і будь який адекватний ріелтор прописує як мінімум 5-7 днів. Також, якщо така ситуація не гіпотетична, а мала місце у житті, то там дуже багато нюансів, які є саме виною ріелтора, який мав правильно пояснити клієнтам, що такі терміни нерозумні, і треба більше часу в контракті прописувати для схвалення іпотеки, і ріелтор також мав пояснити, які наслідки будуть, якщо вони знімуть умови (waive conditions) не маючи схвалення від банку, тому там дуже непрофесійна робота ріелтора була, а не тільки вина покупців, якщо це правдива історія. Процес купівлі житла у Канаді складний, і людині, яка немає ліцензії у тій сфері, самостійно дуже важко у всьому розібратися, для того і потрібен ріелтор, який є професійний і знається у всіх нюансах, щоб своїм клієнтам пояснювати всі нюанси і етапи купівлі, і на кожному кроці їм підказувати як правильно зробити, і як не можна робити, і не допускати таких грубих помилок, які можуть просто зруйнувати людям життя.
    1 Reply Last reply
    0
  • t2074352109T Offline
    t2074352109T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    Звідки у вас така інформація?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Slava
    wrote on last edited by
    Справа в тому що ці public policy є тимчасовими реакціями уряду і залежать від ситуації. Наприклад: 1) путін здох, москалі вивели війська, мир, жвачка - всі хто залишився на робочих пермітах зможуть продовжити лише через процедуру LMIA. 2) Tramp президент, Медведчук президент, ви всі через паблік полісі отримаєте ПР. 3) Камала президент, Трамп в тюрмі, Зеленський президент, війна продовжується, вам всім пропонують протягом 10 років відведених на куает податись на програми на рівних правах з іншими.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1141779904T Offline
    t1141779904T Offline
    Ivanna Khara
    wrote on last edited by
    По цій історії Бориса, яку Вадим постив вище, я уже коментувала у фейсбуці, так як моя клієнтка, яка купувала житло зі мною, запитала, і я відповіла там. То я можу сюди також скопіювати запитання і відповіді, щоб більше людей собі прояснили ситуацію, Борис також відповів, що клієнти не мали ріелтора зі своєї сторони, а обрали ріелтора продавця, це одна із причин, чому так вийшло. Ось тут пояснення:
    1 Reply Last reply
    0
  • t5462853290T Offline
    t5462853290T Offline
    Tetiana Sugaring/waxing
    wrote on last edited by
    Внесок, плата адвокату. Страховку ми робили після купівлі
    1 Reply Last reply
    0
  • t6581277189T Offline
    t6581277189T Offline
    Михайло
    wrote on last edited by
    Нифига не понятно.особенно про ядерную войну..это вообще шикарно было
    1 Reply Last reply
    0
  • t5462853290T Offline
    t5462853290T Offline
    Tetiana Sugaring/waxing
    wrote on last edited by
    Скільки ви заплатили штраф за продаж житла через рік?
    1 Reply Last reply
    0
  • t762661934T Offline
    t762661934T Offline
    Sasha Avsajanishvili
    wrote on last edited by
    Сейчас у многих стали до запрашивать эти документы , ну врятли они просто так открывают и закрывают от нечего делать Скорее всего если уже открыли заявку начинают рассматривать, мое мнение
    1 Reply Last reply
    0
  • t615697377T Offline
    t615697377T Offline
    Юлиана Фокс
    wrote on last edited by
    Хіба безкінечно? В листі зазвичай пишуть що "статус дійсний до такої-то дати або до рішення, в залежності що настане раніше" Не схоже на безкінечність 😅
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    t.me/prcuaet/19036/319306
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.