Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 939.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Painted Turtle
    wrote on last edited by
    Вы верно уловили мысль. Все воспринимают "адаптацию" через работу. Но с точки зрения Закона - это называет "зоной жизненных интересов". Это чуть-чуть другие вещи.
    1 Reply Last reply
    0
  • t7217963204T Offline
    t7217963204T Offline
    Eduard Ohanesian
    wrote on last edited by
    Вы так пишете будто понимаете мотивы миграционной политики Канады. Вы их реально понимаете? Я понимаю что вы тут уде написали немало, наверное за этим стоит стройная картина мира, но все же. Каковы фундаментальные причины Канаде принимать кого-лиьо? И кто субъект формирующий эту политику? Власть, народ, отдельные партии? Расскажите. Ведь по статистике в Канаду едут мигранты исключительно из стран третьего мира в которых идет война. Речь даже о экономической миграции. Канада может разбиться в лепешку, но сюда не поедет никто с паспортами Европы и США даже если будут доплачивать. Вы понимаете причины этого? Если понимаете и можете объяснить другим, тогда можно будет обсуждать H&C, до этого это разговор слепого с глухим
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Середній взагалі не потрібен. У Вас тоді 5.
    1 Reply Last reply
    0
  • t683651951T Offline
    t683651951T Offline
    Дмитрий
    wrote on last edited by
    Верно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Painted Turtle
    wrote on last edited by
    А вам-то зачем H&C? Вы работаете бухгалтером, у вас лицензия, а раз есть лицензия - начит есть язык. квалифицируйтесь себе в BC и живите спокойно.
    1 Reply Last reply
    0
  • t691791439T Offline
    t691791439T Offline
    Jacklin
    wrote on last edited by
    Я думаю, що розумію, що пан має на увазі. Я сюди мало пишу, але багато читаю і у мене склалося враження, що більшість людей у цьому чаті путають гуманітарну програму з біженством, гублячи один дуже важливий момент. Мало просто бути відрізаним від своєї країни походження ментально, матеріально, мати труднощі із поверненням і тд. Мало просто мати звʼязки з Канадою, роботу, дітей, потрібно ще й довести, що у твоєму випадку не є можливим іммігрувати за існуючими економічними програмами. І тут, як на мене, мало сказати, що роботодавець не підходить, бо його можна змінити. Повинні бути вагомі причини, які не дають можливості тобі, як заявнику, який уже влаштував своє життя тут легалізуватися.
    1 Reply Last reply
    0
  • t380372870T Offline
    t380372870T Offline
    Mary 🪄
    wrote on last edited by
    Позитивне мислення («хочеться вірити в») каже, що це означає, що тих тимчасових резидентів, які вже є, позбавлять статусу тимчасових резидентів, але не шляхом депортації, а шляхом пріоритезації в розгляді заявок на пр. Ясно шо за умови виконання пунктів а), б), в) тощо
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    isabel
    wrote on last edited by
    Хочеться сказати, що ми не зайві, але скоріше погоджуюсь з вашою думкою
    1 Reply Last reply
    0
  • t487267547T Offline
    t487267547T Offline
    Юлия Канаева
    wrote on last edited by
    Зі свого досвіду скажу, коли подавався батько отримали відмову. В листі-відповіді нам написали що потрібно подаватися мати. Подалась мати, протягом 20 днів отримали схвалене рішення.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Inha Pyrohova
    wrote on last edited by
    У меня подружка фин аналитик, и тоже не хватает балов на очень много)и здесь куча людей в этой группе с такими же проблемами
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Звичайно. Він сформулював те, що я та інші писали вище. Я думаю, що всі люди, які подались відповідають цим критеріям адаптації
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Inha Pyrohova
    wrote on last edited by
    Ох , вам виднее, вы же подданный короля, почему пишите анонимно, и даете иммиграционные советы, а что писала , что я CPA?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Painted Turtle
    wrote on last edited by
    Спасибо, GPT чат:)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Адаптація в Канаді — це процес інтеграції людини в нове суспільство, культуру, економічне середовище та повсякденне життя країни. У канадському контексті це включає різні аспекти, які допомагають іммігрантам почуватися комфортно та бути успішними в новій країні. Основні складові адаптації в Канаді: 1. Мова • Вивчення однієї або обох офіційних мов (англійської чи французької) до рівня, достатнього для спілкування, навчання чи роботи. • Використання мовних курсів, які пропонують безкоштовно або за невелику плату для новоприбулих. 2. Житло • Знаходження стабільного місця проживання — оренда або купівля житла відповідно до бюджету. • Розуміння правил оренди та умов укладення договорів. 3. Робота • Оцінка та підтвердження дипломів (якщо потрібно). • Пошук роботи, яка відповідає навичкам і досвіду. • Розуміння трудового законодавства, зарплат, податків і трудової культури в Канаді. 4. Система охорони здоров’я • Реєстрація в провінційній медичній системі. • Вміння користуватися сімейними лікарями, клініками та екстреними службами. 5. Освіта • Адаптація дітей до шкільної системи (зазвичай безкоштовна для резидентів). • Участь в освітніх програмах для дорослих: курси перекваліфікації, коледжі, університети. 6. Фінансова адаптація • Відкриття банківського рахунку, отримання кредитної картки. • Розуміння канадської податкової системи та правил фінансового управління. 7. Культурна інтеграція • Ознайомлення з канадськими цінностями, правами людини та культурними традиціями. • Повага до багатокультурності та вивчення соціальних норм. 8. Громадська активність • Участь у місцевих громадах, волонтерство, відвідування заходів для іммігрантів. • Розширення кола спілкування, знайомство з місцевими та іншими іммігрантами. 9. Психологічна адаптація • Подолання стресу через переїзд, нове середовище та можливу самотність. • Звернення до підтримки, яку пропонують громадські організації, психологи або спеціальні програми для іммігрантів. 10. Правова обізнаність • Знання своїх прав та обов’язків як резидента Канади. • Розуміння імміграційних правил і термінів, які стосуються вашого статусу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5513663946T Offline
    t5513663946T Offline
    Olha Olha
    wrote on last edited by
    Продовжити паспорт за 2 місяці до закінчення. Після закінчення VR є 90 днів на відновлення статусу
    1 Reply Last reply
    0
  • t7217963204T Offline
    t7217963204T Offline
    Eduard Ohanesian
    wrote on last edited by
    Да, напишите. У меня складывается ощущение, что мы тут все обсуждаем высшую математику не изучив таблицу умножения. Но школьная программа конечно не тема этой ветки
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Так. Ви можете заклеймити 6 балів. Але у туризм Вас не візьмуть через ВП. Можуть запросити наприклад у АОС.
    1 Reply Last reply
    0
  • t996471022T Offline
    t996471022T Offline
    Маргарита Лещенко
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Я подала паспорт собі і дитині 2 грудня і подивилася, що 5 грудня вони були вже виготовлені. Чи встигну я ще замовити dhl чи вже пізно? І я десь читала, що в кінці грудня буде дипломатична пошта, чи є шанс, що наші паспорти потраплять у дипломатичну? Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Painted Turtle
    wrote on last edited by
    я не хочу писать сюда не релеватные сообщения, политика иммиграции в Канаду - это не тема H&C. Но если хотите, я отвечу вам в личку.
    1 Reply Last reply
    0
  • t286329461T Offline
    t286329461T Offline
    Marianna Petrova
    wrote on last edited by
    Можна на батька подавати, тільки треба процедури дотримуватися. Онлайн подача тільки через матір. Якщо батько- там треба додаткові документи. І якщо справді разом приїхало, то краще через матір подавати
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags