PR CUAET
-
Так, наслідуючий день підвязала. Але чесно спочатку вибирала програму гранд перентс, а треба TR to PR
-
На українську допомогу у цьом питанні не надійтеся, я також подався на пр, в мене паспорт до січня 26, написав депутату і описав свою проблему, він запропонував зустрітися щоб обсудити питання. Я ще не запланував зустріч, бо 14 числа маю мати розмову з одною людиною щоб мати більше інформації. Я звязувався неофіційно з представником ТЦК, навіть неофіційно (ви зрозуміли) на облік не поставлять. Так що моя вам порада, яка можливо через великий наплив звернень якось нам допоможе, пишіть своїм місцевим депутатам, і просіть підняти цю проблему, як бачите, мені відгукнулись, а чим допоможуть і чи допоможуть скажу пізніше. Тим не менш, Україні на нас більше пофіг чим Канаді
-
Зрозуміло, помилку я вже зробила Чи Ви знаєте як в такій ситуації діяти?
-
Ви маєте брати направлення від сімейного. Тут не можна так просто піти до лікарів
-
Я б не сказала що це ізі, треба знати специфіку тесту, бо я знаю місцевого з Франції, який теж думав що буде легко, тому не готувався і не здав з першого разу
-
User Ксения has been kicked from the chat because this user is in spam list