PR CUAET
-
У когось зараз показує слоти у Торонто ?
-
Привіт. Підскажіть, будь ласка, хто може проконсультувати стосовно подачі декларації?
-
Цього недостатньо. Бо ви ж можете повернутися додому і там жити.
-
Зрозумів, дякую. Тобто якщо перекладач, десь обок оригінала залишив печатку "Certified True Copy Of the Original Document Used For Translation", але вона не "закриває" важливих деталій - все повинно бути ок?
-
Привіт. Підскажіть, будь ласка, хто може проконсультувати стосовно подачі декларації?
-
Берете обʼєднуєте ксерокопію оригіналу та переклад. І завантажуйте. Не вигадуйте. Особливо важливо мати копію оригіналу, на ній не може бути жодних відміток. Бо це вже вважається відсутністю оригіналу документа.
-
Я з 20січня в усіх установах. Глухо….
-
так так, зрозуміло. Всі файли перекладів містять переклад + скан оригінала, все згідно best practices 🙂
-
Тому ні, це не ок. Має бути просто скан оригіналу, без поміток жодних, навіть перекладача
-
Ні , просто дозапит був після АОР
-
Якщо не буде документу просто скан оригіналу, а ксерокопія перекладача замість оригіналу, то вам заявку повернуть. Тому скан оригіналу та сертифікований переклад в одному файлі! Якщо федеральний етап. На номінацію є розділи - оригінал і окремо переклад. Якщо вам дуже хочеться, то додаєте скан оригіналу, ксерокопію перекладача і тоді переклад.
-
Как раз не нужен, паспорт есть уже с визой вклеенной, но читаю, что даже с объяснительным письмом отказывают в рассмотрении заявки онлайн. Подумала, что может это только в OWP отказывают. Не читала тут в чате про случаи с SP подобные.
-
Написал на почту в Едмонтон , они ответили мне что с таким статусом они примут документы!
-
спробую проілюструвати приклад - ось кусочок з польского police clearance certificate - перекладач "вліпив" цю печатку, мені здається - все ок, бо в інструкціх ircc вказано так, якщо це Certified true copies
-
Тишина і Торонто і Оттава
-
Всім привіт. Можливо хтось підкаже. Сестрі прийшов лист на оплату біометріі , ми оплатили , але я не зрозуміла куди відправляти чек з оплатою чи можна просто відповісти на імейл з якого відправили той запрос? 😁
-
Web form www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/web-form.html
-
Дякую 😌 І я так розумію, що зі списку вибираю «Add a document to your application»?
-
І ще, паспорт новий бо старий був на три роки і в ньому віза до кінця дії паспорта, тобто до вересня 2025
-
Вітаю. Таке питання в доньки віза та воркперміт закінчуються в вересні 2025. Як правильно зробити - подати на візу потім на ВП чи можна одночасно? Якщо взагалі це можливо...І ще, краще зробити їй свій кабінет на IRCC чи подавати через мій як батька? Дякую
12 Jan 2024, 17:45
465730/468439
2 minutes ago