PR CUAET
-
Цього недостатньо. Бо ви ж можете повернутися додому і там жити.
-
Зрозумів, дякую. Тобто якщо перекладач, десь обок оригінала залишив печатку "Certified True Copy Of the Original Document Used For Translation", але вона не "закриває" важливих деталій - все повинно бути ок?
-
Привіт. Підскажіть, будь ласка, хто може проконсультувати стосовно подачі декларації?
-
Берете обʼєднуєте ксерокопію оригіналу та переклад. І завантажуйте. Не вигадуйте. Особливо важливо мати копію оригіналу, на ній не може бути жодних відміток. Бо це вже вважається відсутністю оригіналу документа.
-
Я з 20січня в усіх установах. Глухо….
-
так так, зрозуміло. Всі файли перекладів містять переклад + скан оригінала, все згідно best practices 🙂
-
Тому ні, це не ок. Має бути просто скан оригіналу, без поміток жодних, навіть перекладача
-
Ні , просто дозапит був після АОР
-
Якщо не буде документу просто скан оригіналу, а ксерокопія перекладача замість оригіналу, то вам заявку повернуть. Тому скан оригіналу та сертифікований переклад в одному файлі! Якщо федеральний етап. На номінацію є розділи - оригінал і окремо переклад. Якщо вам дуже хочеться, то додаєте скан оригіналу, ксерокопію перекладача і тоді переклад.
-
Как раз не нужен, паспорт есть уже с визой вклеенной, но читаю, что даже с объяснительным письмом отказывают в рассмотрении заявки онлайн. Подумала, что может это только в OWP отказывают. Не читала тут в чате про случаи с SP подобные.
-
Написал на почту в Едмонтон , они ответили мне что с таким статусом они примут документы!
-
спробую проілюструвати приклад - ось кусочок з польского police clearance certificate - перекладач "вліпив" цю печатку, мені здається - все ок, бо в інструкціх ircc вказано так, якщо це Certified true copies
-
Тишина і Торонто і Оттава
-
Всім привіт. Можливо хтось підкаже. Сестрі прийшов лист на оплату біометріі , ми оплатили , але я не зрозуміла куди відправляти чек з оплатою чи можна просто відповісти на імейл з якого відправили той запрос? 😁
-
Web form www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/web-form.html
-
Дякую 😌 І я так розумію, що зі списку вибираю «Add a document to your application»?
-
І ще, паспорт новий бо старий був на три роки і в ньому віза до кінця дії паспорта, тобто до вересня 2025
-
Вітаю. Таке питання в доньки віза та воркперміт закінчуються в вересні 2025. Як правильно зробити - подати на візу потім на ВП чи можна одночасно? Якщо взагалі це можливо...І ще, краще зробити їй свій кабінет на IRCC чи подавати через мій як батька? Дякую
-
Other income
-
В січні був запис на грудень) Оттава
12 Jan 2024, 17:45
465732/467935
8 minutes ago